Νέα μαμά; 5 πράγματα που θα σου συμβούν αυτό το καλοκαίρι…

Οι ”παλιες” μαμάδες όλα αυτά τα ξέρουν αλλά ήρθε η στιγμή να τα ανακαλύψουν και οι ”νέες”!! Όσο υπέροχο και μοναδικό και αν πρόκειται να είναι το πρώτο καλοκαίρι με το παιδάκι σου θα πρέπει να προετοιμαστείς για 5 καταστάσεις που πριν αποκτήσεις παιδιά δεν σου είχαν περάσει καν από το μυαλό…

#1. Ξέχνα την ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα διαβάζοντας το βιβλίο σου. Όσο το παιδάκι σου είναι μικρό θα χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σου στην παραλία, όταν δε, αρχίσει να μεγαλώνει η δουλειά της μαμάς θα απαιτεί ακόμα

περισσότερο τρέξιμο! Οπότε μην κουβαλάς τσάμπα το βιβλίο στην παραλία αφού είναι σίγουρο ότι το παιδάκι σου θα σε κρατά απασχολημένη με πιο ενδιαφέροντα πράγματα!

#2. Δεν θα ξεκουραστείς ιδιαίτερα. Κακά τα ψέματα, οι αρμοδιότητες σου ως μαμά είναι πολλές και δεν θα σου επιτρέψουν να ξεκουραστείς όπως τουλάχιστον το έκανες στις μέχρι τώρα διακοπές σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα περάσεις ένα υπέροχο και μοναδικό καλοκαίρι και ενώ σωματικά θα ταλαιπωρηθείς λίγο, εννοείται πως θα ανανεωθείς τουλάχιστον πνευματικά με λίγες διακοπές!

#3. Ξέχνα τον μεσημεριανό ύπνο. Το μωράκι σου στις διακοπές, θα χρειαστεί μερικές μέρες για να εγκλιματιστεί στο νέο μέρος κάτι που θα επηρεάσει και τα ωράρια του ύπνου του.

#4. Άσε στην άκρη το καυτό σου μπικίνι. Αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να επιλέξεις ένα μαγιό που να μην σε προδώσει όταν θα στο τραβάει το παιδάκι σου και να σου αφήνει ελευθερία κινήσεων γιατί όπως είπαμε θα είσαι αρκετά δραστήρια τα πρώτα καλοκαίρια!

#5. Ετοιμάσου για τροπικό μαύρισμα. Όσο το παιδάκι σου είναι μικρό, θα τρέχεις συνέχεια από πίσω του στην άμμο με το καπέλο και το αντηλιακό SPF 50+ και θα ξεχνάς να βάλεις σε εσένα. Ετοιμάσου λοιπόν να καείς από τον ήλιο αν δεν προσέξεις και εσύ…!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα μάθω στο παιδί μου να κοιμάται στο κρεβάτι του;

Keywords
Τυχαία Θέματα