Νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Τα χυδαία μηνύματα που έστελνε για τέσσερα χρόνια

Μια νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή, αποκάλυψε πως την παρενοχλούσε μέσω μηνυμάτων.

Τα

μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προς την κοπέλα ξεκίνησαν το 2017 και σταμάτησαν μέσα στο 2021. Παρά το γεγονός ότι εκείνη απέφευγε να απαντήσει, ο παρουσιαστής επέμενε, στέλνοντας όλο και περισσότερο μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο.

Να σημειωθεί πως την περίοδο που έστειλε τα πρώτα μηνύματα στη συγκεκριμένη γυναίκα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν σε σχέση με την 30χρονη που τον κατήγγειλε για τη διαρροή προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Το κεντρικό ειδήσεων του Star εξασφάλισε και παρουσίασε κάποια από τα μηνύματα που ο παρουσιαστής είχε στείλει στην εν λόγω γυναίκα. Στην ανάγνωση αυτών των μηνυμάτων, η Μάρα Ζαχαρέα έμεινε άναυδη.

Τα μηνύματα που έστειλε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

2017: «…με το μαγιό που φοράς. Θέλεις να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ@@@»

2018: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ»

2020: «Πού είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις»

2021: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά. Επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω @@@ άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου»

Διαβάστε ακόμα:

 Χάρης Ρώμας κατά Παναγιωτόπουλου: «Πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές»

 Ράδιο Αρβύλα: Κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

 Μαντώ: «Αρρώστησα και πήγα στο νοσοκομείο από τις εξαντλητικές δίαιτες»

Keywords
Τυχαία Θέματα