Νατάσσα Μποφίλιου – Πρω1νό: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή της σε αντιπολεμική συναυλία

Μεγάλος ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου που ανακοίνωνε ότι θα λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.

Η τραγουδίστρια έγραψε ένα κείμενο λέγοντας ότι θα λάβει μέρος στη συγκεκριμένη συναυλία ως ένδειξη στήριξης στην Ουκρανία και παράλληλα ότι δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ,

ΕΕ και Ρωσία.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ενοχλήθηκαν από την τοποθέτηση της τραγουδίστριας ξεσπώντας δημόσια μέσα από αναρτήσεις στα social media. Η κάμερα του Πρω1νού συνάντησε τη Νατάσσα Μποφίλιου λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας και εκείνη εξέφρασε την άποψή της για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν κατά της.

«Νομίζω πως ό,τι έχω να σχολιάσω το έγραψε στην ανακοίνωσή μου. Ήταν πολύ ξεκάθαρη, πολύ συγκεκριμένη η θέση μου, είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουμε και νομίζω πως η μόνη θέση που δεν θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο. Αυτά. Δεν υπάρχει κάτι που με στενοχωρεί, υπάρχει μόνο ότι με χαροποιεί που είναι τόσος κόσμος εδώ να στηρίξει αυτή τη συναυλία», ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Εβελίνα Παπούλια: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη ότι θα καταθέσει κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

 Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η μακροσκελής ανακοίνωση της οικογένειας

 Γιώργος Καράβας: Η απίστευτη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του!

Keywords
Τυχαία Θέματα