Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν κι εγώ ψυχροπολεμική απέναντι στη Σπυροπούλου -Μετανιώνω που δεν ήμουν τόσο κοντά στην Ασημακοπούλου»

Η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις που βρίσκεται το πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» και εκεί συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ρωτήθηκε και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Έλενα Ασημακοπούλου για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «ΝaMaste», την οποία παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού

στο κανάλι Έψιλον τη τηλεοπτική σεζόν 2015-2016.

«Σε λίγα χρόνια ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση, περνώντας πια πίσω από τις κάμερες. Ίσως ασχοληθώ με την παραγωγή, την αρχισυνταξία. Δεν κουράζομαι, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Δεν θέλω να κουραστεί ο κόσμος πριν κουραστώ εγώ», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το κλίμα στο «Μες στην καλή χαρά» με την άφιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου το 2012 στον Alpha, η ίδια απάντησε: «Ήταν 1-2 μήνες που έκανα κάποιες συζητήσεις μέχρι να καταλήξω στον Ant1, όπου έκανα το «Η Γερμανού Ξανάρχεται». Ήταν ένα τελευταίο δίμηνο με ένα ψυχρό κλίμα. Δεν ήταν μόνο η Κωνσταντίνα που δημιουργούσε το πρόβλημα. Θέλω να είμαι ειλικρινής σε αυτό. Ήμουν κι εγώ απέναντί της ψυχροπολεμική σε διάθεση».

Tέλος, η ίδια σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τη συνεργασία τους: «Την Έλενα την έχω πολύ μες στην καρδιά μου. Καταλαβαίνω πως το εννοούσα, γιατί τη δυσκόλεψε το live, η ζωντανή εκπομπή. Στεναχωριέμαι που δεν μου μίλησε τότε, ήμουν κι εγώ ίσως όχι τόσο εκπαιδευμένη στο να συμπαρίσταμαι στους ανθρώπους της ομάδας μου. Μετανιώνω που δεν ήμουν τόσο κοντά στην Έλενα όσο θα ‘θελα να ‘μαι».

Διαβάστε επίσης:

Τίμος Ζαχαράτος: Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό ο γνωστός σεφ

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δε μπορείς να σηκώνεις το δάχτυλο, όταν εσύ έχεις τη σιγουριά ότι κάνεις 2%»

Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβιζάς: Χώρισαν τρεις μήνες μετά τον γάμο

Keywords
Τυχαία Θέματα