Ναταλία Γερμανου για γάμο Μουζουράκη: «Να συμφωνήσουμε ότι αν δεν θες να μαθευτεί, δεν λες το που και το πότε;»

Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη είναι η #1 είδηση αυτό το Σαββατοκύριακο! Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα το Σάββατο 27/5, με κουμπάρους τους Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρη Λιόση, Αντώνη Βουράκη, Ευαγγελία Γκαράνη, Κατερίνα Κολοτούρου και πάνω 500 καλεσμένους.

Ωστόσο, μερικά 24ωρα πριν τον γάμο τους, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, μέσα από το οποίο έκανε έκκληση από τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές εκπομπές να

μη βρεθούν εκεί, ζητώντας ιδιωτικότητα.

«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμο 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω.

Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω», είπε μεταξύ άλλων στο εν λόγω βίντεο ο Πάνος Μουζουράκης.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δε συνέβη, αφού οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές έστειλαν δημοσιογράφους για να καλύψουν τον γάμο του. Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε το μεσημέρι της Κυριακής 28/7 το εν λόγω γεγονός, με την παρουσιάστρια να τονίζει έμεσα πως αν το ζευγάρι δεν ήθελε να δοθεί τέτοια έκταση στον γάμο του, θα είχε φροντίσει να μην το μάθει κανείς όπως είχε φροντίσει η ίδια στον δικό της γάμο.

«Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, που παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα; Σας τα λέω εγώ που παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο με τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος; Λέμε τώρα. Άμα θες γίνεται», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού μια μέρα μετά τον γάμο!

Άννα Πρέλεβιτς: Ο ξέφρενος χορός με τον πατέρα της στο πάρτι του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό (Βίντεο)

Ελένη Τσολάκη: Η εκπομπή της διαψεύδει τις κατηγορίες της Σίσσυς Χρηστίδου για «επίθεση» σε ρεπόρτερ της

Keywords
Τυχαία Θέματα