Ναταλία Γερμανού: Απαντά στη δημόσια συγγνώμη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη -«Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα»

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προχώρησε χτες  (6/9) σε μια δήλωση για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Εγώ θεωρώ ότι σήμερα αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουνε κι αυτοί που θρηνούνε για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν πίσω ένα μισθό, ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα του Open.

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση που έκανε σχετικά με τον θάνατο του 36χρονου άντρα, ο ίδιος θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για

την τοποθέτησή του.

«Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με λανθασμένη διατύπωση, ενδεχομένως κάποιοι εξέλαβαν την καταδίκη μου προς το περιστατικό και την ανάγκη διαλεύκανσής του, ως εξίσωση του θύματος με τον θύτη. Ο Αντώνης και η οικογένειά του είναι τα μεγάλα θύματα αυτής της τραγωδίας», έγραψε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού κάτω από την ανάρτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

O ίδιος δέχτηκε αμέτρητα σχόλια στο tweet του, ενώ κάτω από αυτό τοποθετήθηκε και η Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ την “ακούω” τη συγνώμη κύριε Υπουργέ κι όταν δω τους θύτες του Αντώνη (φανερούς και αφανείς) βαθιά χωμένους στη φυλακή -ΒΑΘΙΑ όμως, θα τη δεχτώ κιόλας. Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα», ήταν το σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια κάτω από την ανάρτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου για Blue Horizon: «Αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε πλούσιος, θα μας απαγορευόταν η είσοδος;»

«Στενοχωριέμαι, θα ήθελα η Ελένη Μενεγάκη να είναι κοντά στην κόρη μας που βάφτισε»

Blue Horizon: Ξεσπά ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη -«Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του»

Keywords
Τυχαία Θέματα