Ναταλί Κάκκαβα: «Στενοχωρήθηκα με την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο»

Το όνομα της Ναταλί Κάκκαβα έχει ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στο OPEN. Η παρουσιάστρια έχει κάνει κάποια ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής, προκειμένου να συζητήσουν για μια ενδεχόμενη συνεργασία, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν έχει τελεσιδικήσει.

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησαν τη Ναταλί Κάκκαβα και η ίδια μίλησε για την πολυσυζητημένη συνεργασία με το OPEN,

ενώ απάντησε και στις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος, όταν ενημερώθηκαν για τις συζητήσεις της για την πρωινή ζώνη.

Η Ναταλί Κάκκαβα για το OPEN και τις δηλώσεις Τριαντάφυλλου

«Στο τρέιλερ του Open δεν μπορώ να είμαι, γιατί έχω τον περιορισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έχω κάνει επικοινωνία και συναντήσεις με τη διοίκηση του OPEN.

Η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία πρωινή συνεργασία. Λέω ναι στην πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου, εύχομαι να είμαι μέρος της ομάδας. Δεν έχω υπογράψει, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις», ανέφερε η Ναταλί Κάκκαβα.

Σχετικά με τις δηλώσεις που έγιναν από τον Τριαντάφυλλο, η παρουσιάστρια είπε: «Στενοχωρήθηκα με την υποψία και μόνο του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται, στενοχωρήθηκε κι εκείνος μαζί μου».

Διαβάστε ακόμα:

Βάσια Παναγοπούλου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είχε πει κατ’ιδίαν ότι η μαμά του δεν ήταν καλά»

Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ: Η Ελένη Τσολάκη κάνει πρεμιέρα στο Open -Η επίσημη ανακοίνωση

Ζέτα Μακρυπούλια: Στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα