Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της έκανε τα πρώτα βήματά της – Η τρυφερή φωτογραφία στη θάλασσα

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για τη Νάντια Μπουλέ και την κόρη της, Σεμέλη. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεών της στο «Dot.», επισκέφτηκε τη γενέτειρά της, τη Ναύπακτο, προκειμένου να ξεκουραστεί και να χαρεί τον απεριόριστο ελεύθερο χρόνο της μαζί με την κορούλα της.

Σε λίγες ημέρες η μικρή Σεμέλη θα συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής και τόσο η Νάντια Μπουλέ όσο και ο Γιώργος Ισαάκ είναι τρισευτυχισμένοι! Αυτή η χρόνια που πέρασε ήταν πολύ ξεχωριστή για το ζευγάρι, καθώς από δύο έγιναν τρεις.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule)

Εν μέσω των διακοπών, λοιπόν, η Νάντια Μπουλέ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα με την κορούλα της, η οποία τής έχει κλέψει την καρδιά. Το βράδυ της Τετάρτης 13/7, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια πολύ όμορφη φωτογραφία από την απογευματινή βουτιά που έκανε με την κόρη της.

Η Σεμέλη μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει ενός ωστόσο – όπως θα δείτε – περπατάει μόνη της, κρατώντας τη μητέρα της από το χέρι. «Απογευματινές βουτιές», αρκέστηκε να σχολιάσει η Νάντια Μπουλέ.

Διαβάστε ακόμα:

 Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδό τους!

 Άδωνις Γεωργιάδης: «Αυτό που συνέβη με τη λάσπη και τον οχετό εναντίον της οικογένειάς μου, ξεπέρασε κάθε όριο»

 Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Απόδραση για το ερωτευμένο ζευγάρι – Πού βρέθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα