Ναι! Η Dakota Johnson είναι η πιο καλοντυμένη της εβδομάδας

H Dakota Johnson είναι μια πολύ στιλάτη star και η αιτία είναι η πασίγνωστη στιλίστριά της, Kate Young, αλλά και το δικό της προσωπικό γούστο που είναι σχεδόν αλάνθαστο.

Η όμορφη ηθοποιός έκανε ακόμα μια πετυχημένη εμφάνιση επιλέγοντας να φορέσει ψηλόμεσο φαρδύ τζιν συνδυασμένο με bow top Isa Arfen και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Dakota βρέθηκε στο Maison St-Germain event και πόζαρε μαζί με τη στιλίστριά της η οποία φόρεσε φλορά φόρεμα, χρυσά αξεσουάρ και τιρκουάζ mum mules.

Το στιλ της ηθοποιού μας θυμίζει αρκετά δεκαετία του 80. Να σας θυμίσουμε πως η δεκαετία του 80 αλλά και του 60 είναι τάση και πολλοί σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από τις συγκεκριμένες δεκαετίες και στα shows τους.

Styling Tip: Πολλές από εσάς θεωρείται αδιανόητο το να φορέσετε τζιν μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αυτό που σας συμβουλεύω εγώ να κάνετε είναι να φοράτε τζιν με crop tops και bow tops (σαν αυτό της Dakota) και να τα συνδυάζετε με ψηλοτάκουνα πέδιλα για βραδινές εμφανίσεις. Προτιμήστε τζιν σε πιο loose γραμμές που είναι πολύ πιο ευκολοφόρετα αυτούς τους ζεστούς μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Δες πώς θα ακολουθήσεις την τάση της μονοχρωμίας μέσα στο κατακαλόκαιρο (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα