Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Κρίση στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και το καλοκαίρι του 2023 επρόκειτο να επισφραγίσουν την αγάπη τους με έναν γάμο. Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί, ωστόσο η ηθοποιός είχε παραστάσεις στο θέατρο Άλσος και έτσι έδωσε όλη την προσοχή της στη δουλειά της.

Αυτός είναι και ο λόγος που πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού στην Αθήνα,

μιας και οι παραστάσεις ήταν καθημερινές και ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος τους ήταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της, όμως το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί κρίσης φουντώνουν.

Ναυσικά Παναγιωακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Περνούν κρίση στη σχέση τους;

Το πρωί της Δευτέρας, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» ότι υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη να πέρασαν και να περνούν μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Οι δυο τους δεν έκρυψαν ποτέ τον μεγάλο έρωτά τους και έτσι προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, αν όντως αυτά υπάρχουν.

«Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες ότι ενδεχομένως το ζευγάρι πέρασε – περνάει μια κρίση. Η Ναυσικά έδωσε και μεγάλη βαρύτητα στην καριέρα της μετά από χρόνια. Λένε ότι γι’ αυτό ο γάμος τους δεν προχώρησε», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του ALPHA.

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Εγώ ξέρω ότι ο σύντροφός της της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, άρα προφανώς ένιωσε ότι είναι δεύτερη προτεραιότητα. Ο καιρός θα δείξει…».

Διαβάστε ακόμα:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είναι μια ευκαιρία να σκεφτώ αν όσοι και όσες λένε ότι με αγαπάνε, με σέβονται κιόλας»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν έχω δημιουργήσει σχολή… “Φουρέιρα”»

Βασίλης Καλλίδης: Οι σκέψεις για υιοθεσία και αυτό που τον κρατάει πίσω

Keywords
Τυχαία Θέματα