Να τι σημαίνει αγάπη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά! (Μέρος ΙΙΙ)

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αντιλαμβάνονται όλα τα ζώδια την αγάπη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και αυτό είναι κάτι που εμένα προσωπικά μου αρέσει, γιατί δείχνει πόσο διαφορετικές προσωπικότητες υπάρχουν στον κόσμο και πόσο πολύ ένα ζώδιο μπορεί να επηρεάσει το είναι μας.

#Toξότης
Ο Τοξότης δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μια σχέση αν δεν νιώθει σίγουρος για το άτομο που έχει απέναντί του. Αυτό που τον ενδιαφέρει πολύ είναι να έχει κοντά του μια σύντροφο που θα είναι πάνω από όλα φίλη του.

#Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι αγαπάνε τις παραδόσεις και αυτό είναι κάτι που θέλουν να δημιουργούν

με την αγαπημένη τους. Αν σου δείξει πως μαζί θέλει να αποκτήσετε μικρές και όμορφες παραδόσεις (όπως για παράδειγμα ένα δείπνο κάθε Κυριακή κλπ) τότε σημαίνει πως σε αγαπάει πολύ.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος νιάζεται ιδιαίτερα για το αν η αγαπημένη του θα τον καταλάβει σε όλα τα επίπεδα ή όχι. Ο Υδροχόος θέλει να νιώθει ότι τον κατανοούν χωρίς να χρειάζεται να λέει πολλά.

#Ιχθείς
Ο Ιχθείς θέλει να νιώθει ηρεμία και σιγουριά. Γι’αυτό και αναζητάει έναν σύντροφο που θα μπορέσει να του δώσει αυτά τα χαρακτηριστικά. Θα σου δείξει ότι σε αγαπάει μέσα από τη συμπεριφορά του. Αν τον δεις ήρεμο και γαλήνιο μέσα στη σχέση σας τότε σημαίνει πως είναι πολύ καλά ψυχολογικά.

Διαβάστε ακόμα: Να τι σημαίνει αγάπη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά! (Μέρος Ι)

Να τι σημαίνει αγάπη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά! (Μέρος ΙΙ)

OMG! Δες πώς θα κερδίσεις τον άντρα Λέων στο…κρεβάτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα