Να τι φοράνε αυτή τη στιγμή οι 10 πιο γνωστές fashion bloggers στον κόσμο

Είναι πασίγνωστες ανά τον κόσμο, βγάζουν εκατομμύρια, έχουν εκπληκτικό στιλ και ασκούν τεράστια επηρροή στον κόσμο της μόδας. Ο λόγος για 10 από τις πιο γνωστές fashion bloggers στον κόσμο, οι οποίες με τα τελευταία post τους στους λογαριασμούς τους στο instagram μας δείχνουν τι επιλέγουν για αυτή τη σεζόν!

#Chiara Ferragni
Η γνωστή blogger ποζάρει με την όμορφη αδερφή της και επιλέγει total black look!

#Kristina Bazan
Δεν νομίζω οτι υπάρχει blogger πιο σέξι από την Kristina. Η ίδια επιλέγει ένα bodycon φόρεμα και μας προτείνει να τονίσουμε ακόμα περισσότερο το σεξαπίλ μας!

#Zoella
Μπορεί να είναι περισσότερο beauty blogger αλλά δεν θα μπορούσα να αφήσω έξω από αυτή τη λίστα τη γλυκιά Zoella με τους 11 εκατομμύρια followers! Τι επιλέγει για αυτή τη σεζόν; Ψηλόμεσες φαρδιές παντελόνες και το αγαπημένο της denim jacket.

#Julie Sarinana
Η Miss Sincerely Jules με τους 4,5 εκατομμύρια followers αγαπάει τα αξεσουάρ πολύ!!! Άλλωστε αυτή η σεζόν θα είναι μια περίοδος που τα αξεσουάρ θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.

#Rachel Parcell
Είναι γεγονός πως ζούμε σε μια περίοδο της μόδας όπου οι μπλούζες και τα πουκάμισα έχουν χαρακτήρα και μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε στιλ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η Rach Parcell το γνωρίζει αυτό και το υποστηρίζει θερμά!

#Aimee Song
Και ναι τα φρου φρου και τα βολάν συνεχίζουν να είναι must και αυτή τη σεζόν.

#Leonie Hanne
Θες να σου πω ένα secret tip; Φέτος το φθινόπωρο οι εσπαντρίγιες θα φορεθούν πολύ πολύ πολύ!

#Leandra Medine
Μπορεί το instagram της να μην είναι τόσο δυνατό, με 509.000 followers, αλλά είναι απίστευτη η επηρροή που έχει αυτή η γυναίκα στον χώρο της μόδας, κυρίως λόγω του blog της, του Man Repeller. Η ίδια έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ και ήταν από τις πρώτες bloggers που τόνισε τη σημαντικότητα του προσωπικού-ξεχωριστού στιλ!

#Negin Mirsalehi
I love this girl! Έχει εκπληκτικό στιλ και ξέρει να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία. Ο λογαριασμός της στο instagram έχει πάνω από 4 εκατομμύρια followers και όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, η όμορφη Negin αγαπάει το total denim look.

#Jessica Stein
Aγαπάς τα καρό; Η Jessica πολύ! Mπορεί να πέρασε δύσκολους μήνες με την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του μωρού της, αλλά η Jessica πλεόν χαμογελά ξανά και είναι μια κούκλα!

Keywords