Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήρε φόρα!

18:45 5/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ πρίγκιπας Γουίλιαμ πήρε φόρα!Τρίτη, Σεπτέμβριος 5, 2017 - 18:45

❱❱ Η δούκισσα του Κέμπριτζ, σύμφωνα με ανακοίνωση, περιμένει το τρίτο παιδί της

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Αδερφάκι θα αποκτήσουν σύντομα ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ της Βρετανίας, μετά την ανακοίνωση ότι οι γονείς τους, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, περιμένουν το τρίτο παιδί τους
.
Η 35χρονη Κέιτ βρίσκεται

μεταξύ της 8ης και της 12ης εβδομάδας κύησης, ωστόσο το παλάτι αναγκάστηκε να ανακοινώσει πρόωρα την τρίτη εγκυμοσύνη της, αφού και αυτή τη φορά το «σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης» θα την κρατήσει καθηλωμένη στο κρεβάτι της.

«Οπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η δούκισσα υποφέρει από το “σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης”. Η Αυτού Υψηλότητα δεν θα μπορέσει να δώσει το “παρών” στην προγραμματισμένη επίσκεψή της στο Hornsey Road Children's Center σήμερα και δέχεται φροντίδα στο παλάτι του Κένσινγκτον» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Πρόσθεσε δε ότι τόσο η βασίλισσα όσο και τα υπόλοιπα μέλη των δύο οικογενειών είναι ενθουσιασμένα με τα ευχάριστα νέα. Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι θα είναι «φανταστικό» να αποκτήσει ακόμη έναν ανιψιό ή ανιψιά, τονίζοντας ότι είναι «πολύ πολύ χαρούμενος για εκείνους».

Το τρίτο παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ αναμένεται να γεννηθεί τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου, ωστόσο τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ανοίξει ήδη τις προβλέψεις για το όνομα που θα πάρει. Σε περίπτωση που το μωρό είναι κορίτσι, ξεκάθαρα φαβορί είναι τα ονόματα «Αλις» και «Βικτόρια», ενώ σε περίπτωση αγοριού το «Αρθουρ» και το «Αλμπερτ» δείχνουν μέχρι στιγμής να υπερισχύουν.

Η πρώτη νύξη περί νέας εγκυμοσύνης έγινε από την Κέιτ τον Ιούλιο, στη διάρκεια της περιοδείας της στην Πολωνία, μαζί με την οικογένειά της. Οταν το ζευγάρι έλαβε ως δώρο ένα κουκλάκι που προοριζόταν για νεογέννητο, εκείνη είπε γελώντας στον Γουίλιαμ «θα πρέπει απλά να αποκτήσουμε περισσότερα μωρά».

Το νέο μέλος της οικογένειας και συνολικά το έκτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ θα είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου μετά τον παππού του Κάρολο, τον πατέρα του Γουίλιαμ και τα αδέρφια του Τζορτζ και Σάρλοτ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα