Να πως θα προλάβεις την μύτη σου από το κοκκίνισμα και το ξεφλούδισμα όταν είσαι κρυωμένη!

Με τον καιρό να έχει κρυώσει αρκετά, πολλές από εμάς δεν θα γλιτώσουν τα κρυώματα. Μαζί με τα κρυώματα έρχονται και οι καταρροές, με τις καταρροές η κόκκινες μύτες και φυσικά στο τέλος το ξεφλούδισμα. Επειδή κόκκινη μύτη έχει μόνο ο Ρούντολφ το ελαφάκι (ΟK, και ο Άγιος Βασίλης) και για να λέμε την αλήθεια, επειδή η κόκκινη ξεφλουδισμένη μύτη πονάει, είπαμε να σε βοηθήσουμε να την αποφύγεις αυτό το χειμώνα. Τι λες; Πάμε λοιπόν…

Βήμα 1 Πρόσεχε τα χαρτομάντιλα
Μην χρησιμοποιείς ό, τι βρεις γιατί σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το χαρτί ερεθίζει το δέρμα… κυρίως το χαρτί κουζίνας

και το φθηνό χαρτί τουαλέτας! Επένδυσε σε μερικά απαλά χαρτομάντιλα ή ακόμα καλύτερα, σε μερικά ενυδατικά μωρομάντιλα που δεν θα σε ερεθίσουν τόσο.

Αφρός καθαρισμού La Roche Posay Mousse D’Eau Micellaire χωρίς σαπούνι και parabens

Βήμα 2 Πρόσεχε το σαπούνι σου
Τα σκληρά σαπούνια και –ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ- η απολέπιση, ερεθίζουν ακόμα περισσότερο το δέρμα σου. Όταν λοιπόν έχεις περάσει όλη την ημέρα φυσώντας τη μύτη σου, καθάρισε το πρόσωπό σου το βράδυ με ένα απαλό γαλάκτωμα και με ένα απαλό σαπούνι.

The Body Shop Oils of Life™ Intensely Revitalising Facial Oil

Βήμα 3 Ενυδατώσου
Ναι, όταν λέμε ενυδατώσου εννοούμε πες πολύ νερό ΚΑΙ ενυδάτωσε την περιοχή αλλά όχι με οποιαδήποτε ενυδατική. Βάλε ελάχιστη ποσότητα από την κρέμα σου στο χέρι σου, πρόσθεσέ της μία σταγόνα λάδι προσώπου και βάλε το μείγμα γύρω από τη μύτη σου. Όπως καταλαβαίνεις η περιοχή έχει αυξημένες ανάγκες.

Maybelline New York Dr. Rescue Lip Balm

Βήμα 4 SOS
Όταν είσαι έξω στο κρύο ή μέσα στον ξηρό αέρα του κλιματιστικού, η μύτη σου υποφέρει. Βοήθησέ την όπως βοηθάς και τα χείλη σου… με λίγο lip balm. Ελάχιστη ποσότητα lip balm γύρω από την μύτη θα προστατέψει το δέρμα σου.

Διάβασε ακόμα:

Ήξερες πόσο γρήγορα πρέπει να φοράς την κρέμα σου;

Τη ζήτησες, τη φτιάξαμε! Η λίστα με τα μεικάπ που μοιάζουν σα να μη φοράς τίποτα

Simply beautiful! Δες τα αγγελάκια της Victoria’s Secret χωρίς μακιγιάζ…

Keywords
Τυχαία Θέματα