Μυστικό συστατικό: Ιπποφαές

Τα τελευταία χρόνια, τα superfoods έχουν γίνει –επιτρέψτε μας- trend! Είναι η νέα διατροφική τάση αφού ανακαλύπτονται ολοένα και περισσότερα πράγματα για τις, σχεδόν μαγικές, ιδιότητές τους. Ποια είναι τα superfoods; Τα ξέρεις! Πρώτα ήρθε η σπιρουλίνα, μετά την σπιρουλίνα ήρθε το goji berry και πλέον η προσοχή μας έχει στραφεί στο θαυματουργό Ιπποφαές… Θα είμαστε ειλικρινείς! Είμασταν κάπως σκεπτικές απέναντι στις υπερ-τροφές. Όχι, εννοείται πως δεν αμφισβητούσαμε τα ευρήματα των επιστημόνων, είναι όλα επιστημονικά αποδεδειγμένες

αλήθειες, να δες…

Είναι αλήθεια ότι το Ιπποφαές περιέχει βιταμίνες C και Ε σε τεράστιες ποσότητες. Είναι επίσης αλήθεια ότι το Ιπποφαές περιέχει βιταμίνη Ε στην πιο ιδιαίτερη μορφή της που λέγεται alpha tocoperol και λέγεται πως κάνει θαύματα για το δέρμα και τα μαλλιά. Το Ιπποφαές περιέχει επίσης Ω λιπαρά, Φυτοστερόλες, Βήτα Καροτίνη, Καροτενοειδή και άλλα πλούσια αντιοξειδωτικά. Τι πιο εντυπωσιακό από όσα διαβάσαμε όμως είναι το καλό που κάνει στα μαλλιά (ναι στα μαλλιά) επειδή περιέχει συγκεκριμένα Ω3 λιπαρά και βιταμίνη Α.

Σύμφωνα με μελέτες (τις οποίες όντως διαβάσαμε με καφέ και κουλουράκια) που έγιναν, ασθενείς που έκαναν θεραπεία λαμβάνοντας ποσότητες Ιπποφαούς καθημερινά, απόκτησαν πιο δυνατά, πολύ πιο λαμπερά και σχεδόν καθόλου ξηρά μαλλιά, Μάλιστα, η τριχόπτωση στους άνδρες μειώθηκε εντυπωσιακά! Τώρα θα μας πεις: γιατί είμασταν σκεπτικές; Γιατί οι υπερ-τροφές όπως το ιπποφαές χρειάζονται επιμέλεια για να δείξουν τις ιδιότητές τους. Πρέπει να τις λαμβάνεις καθημερινά είτε στην φυσική τους μορφή (φρούτο Ιπποφαούς) είτε σε συμπλήρωμα και δυστυχώς, εδώ στο faysbook.gr δεν είμαστε πολύ επιμελείς! Δεν είχαμε λοιπόν τρόπο να τεστάρουμε πραγματικά το μαγικό Ιπποφαές μέχρι που έφτασε στα χέρια μας αυτό…

Λέγεται Oblepikha Oil Complex for Hair Growth και είναι ένα ευωδιαστό λαδάκι για δυνατά και υγιή μαλλιά με την υπογραφή της Natura Siberika. Oblepikha για να ξέρεις, σημαίνει Ιπποφαές στα Ρώσικα και αυτό το λαδάκι το περιέχει σε μεγάλη ποσότητα. Αποφασίσαμε λοιπόν να το χρησιμοποιήσουμε καθημερινά για μια εβδομάδα… Μην το πεις! Ναι, είμαστε επιμελείς με τα μαλλιά και όχι με την διατροφή μας, don’t judge us! Στο θέμα μας όμως… Αυτό το λαδάκι ήταν ο λόγος που σταματήσαμε να είμαστε σκεπτικές απέναντι στο Ιπποφαές και αρχίσαμε να το λατρεύουμε!

Τα μαλλιά μας μέρα με την ημέρα γίνονταν ολοένα και πιο λαμπερά, όλο και πιο απαλά και στην βούρτσα έμεναν λιγότερες τρίχες από ποτέ. Όχι, δεν υπερβάλλουμε και ναι είναι εντυπωσιακό γιατί εδώ στο faysbook.gr λατρεύουμε το ξανθό και το ξανθό σημαίνει ταλαιπωρία για τα μαλλιά. Μετά την πρώτη εβδομάδα και αφού δηλώσαμε αιώνια αγάπη και αφοσίωση στο Oblepikha Oil Complex, αποφασίσαμε να συμπληρώσουμε την θαυματουργή του δράση με την υπόλοιπη σειρά Oblepikha από την Natura Siberica! Ναι, η σειρά έχει σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και μάσκα, σπρέι ψonditioner, αφρό, ζελέ και αντιλαμβάνεσαι πως πια δεν τα αλλάζουμε με τίποτα!

Θέλεις ακόμα περισσότερα; Έχουμε ή μάλλον… η Natura Siberica έχει! Γνώρισε από κοντά όλα τα προϊόντα Natura Siberica με .ενα κλικ στην ιστοσελίδα της εταιρίας, μην ξεχάσεις να κάνεις like sτο facebook και στον λογαριασμό της στο instagram και μείνε συντονισμένη γιατί τα μυστικά συστατικά δεν έχουν τέλος!

The post Μυστικό συστατικό: Ιπποφαές appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα