Μυστικό συστατικό: Φύκια

Τα φύκια είναι παρεξηγημένα. Όταν ακούς την λέξη φύκια, το πρώτο πράγμα που ίσως σου έρχεται στο μυαλό είναι μια πράσινη μάζα ξεβρασμένη στην παραλία ή η γλοιώδης μάζα που συσσωρεύεται επάνω στις πέτρες και σε κάνει να γλιστράς το καλοκαίρι. Αυτό πρέπει να σταματήσει και πολύ γρήγορα μάλιστα! Τα φύκια όχι μόνο δεν πρέπει να σου προκαλούν αρνητικές αναμνήσεις αλλά πρέπει να χαμογελάς και μόνο στο άκουσμα της λέξεις και θα σου εξηγήσουμε γιατί…

Τα φύκια

βλέπεις είναι γεμάτα βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μεταλλικά στοιχεία, λιπαρά οξέα και πρωτεΐνες που κάνουν θαύματα για το σώμα μας. Επειδή όμως πλησιάζει το καλοκαίρι, δεν θα μιλήσουμε για όλα αλλά συγκεκριμένα για το καλό που κάνουν σε ό, τι έχει να κάνει με την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών και το γενικότερο contour του σώματός μας. Έχουμε την προσοχή σου τώρα, σωστά; Πάμε λοιπόν να «βυθιστούμε» στην μαγεία των φυκιών και να σε μάθουμε γιατί πρέπει να τα λατρέψεις.

#1 Πρώτα από όλα, τα φύκια είναι το νούμερο #1 detox συστατικό. Έχουν την σχεδόν μαγική ιδιότητα να απορροφούν τις τοξίνες από το δέρμα, αφήνοντάς το λείο, απαλό και υγιές. Οι τοξίνες μάλιστα, ευθύνονται και για την κακή λειτουργία του δέρματος μια από τις συνέπειες της οποίας είναι ναι, ναι, ΝΑΙ και η κυτταρίτιδα!

#2 Τα φύκια έχουν επίσης έντονη ενυδατική δράση. Φυσικά δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε το πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση (εσωτερικά και εξωτερικά) του δέρματος αν θέλεις να καταπολεμήσεις την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Ε λοιπόν τα φύκια, χάρη στα λιπαρά οξέα που περιέχουν, προσφέρουν έντονη ενυδατική δράση σε όλο σου το σώμα!

#3 Κάτι ακόμα που δεν ήξερες για τα φύκια είναι ότι έχουν θερμαντικές ιδιότητες και σε βοηθούν να ιδρώνεις. Ναι, είναι καλό να ιδρώνεις γιατί αποβάλλεις τις τοξίνες (είπαμε, είναι το #1 detoxσυστατικό) αλλά παράλληλα αποβάλλεις και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου που το κάνουν θαμπό και δεν επιτρέπουν στα ευεργετικά συστατικά να εισχωρήσουν βαθιά. Άρα είναι και ένα τέλειο απολεπιστικό!

#4 Τέλος, τα φύκια, με όλα τα ευεργετικά και πλούσια συστατικά που περιέχουν, βοηθούν την ελαστικότητα του δέρματός σου και αυτό σημαίνει πως όταν χάνεις βάρος, το δέρμα σου δεν χαλαρώνει. Τα φύκια λοιπόν είναι με λίγα λόγια ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο δέρμα σου όμως δεν μπορείς απλά να πας σε μια παραλία και να αρχίσεις να κυλιέσαι περιχαρής στα φύκια…

Για να εκμεταλλευτείς τις «μαγικές» ιδιότητες των φυκιών πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι, πρέπει να αναζητήσεις προϊόντα που το περιέχουν και έχουμε τα τέλεια για εσένα! Στην σειρά σώματος Fresh Spa της Natura Siberica θα βρεις τα πιο λαχταριστά προϊόντα που περιέχουν πολυτελή εκχυλίσματα φυκιών και κάνουν θαύματα για το σώμα σου. Το δικό μας αγαπημένο; Ο ορός σώματος ενάντια στην κυτταρίτιδα Kam-Chat-Ka Algae Tsunami. Ακόμα και αν δεν ήταν θαυματουργός, ακόμα και αν δεν μεταμόρφωνε το σώμα σε μόλις μερικές εβδομάδες χρήσεις, ακόμα και αν δεν είχε την πιο πρωτοποριακή, δροσερή σύνθεση (που τα έχει όλα αυτά) και πάλι θα τον λατρεύαμε αν μην τι άλλο για το όνομά του.

Γνώρισε από κοντά όλα τα προϊόντα Natura Siberica με .ενα κλικ στην ιστοσελίδα της εταιρίας και φυσικά μην ξεχάσεις να κάνεις like sτο facebook kαι στον λογαριασμό της στο instagram. Κάτι μας λέει πως θα μας ευγνωμονείς!

The post Μυστικό συστατικό: Φύκια appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα