Μόλις είδαμε ένα glitter μακιγιάζ που στ´αλήθεια μας αρέσει!

Γενικά εδώ στο faysbook.gr δεν τρελαινόμαστε για το glitter. Συγκεκριμένα, δεν μας αρέσει σχεδόν καθόλου εκτός και αν βρίσκεται στα νύχια μας. Δεν μπορώ να σου πως (καλημέρα, εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αν φταίει καθαυτό το glitter ή αν απλά επηρεάστηκα τρομερά από όλα τα glitter trends την περασμένη χρονιά αλλά ομολογώ πως δεν το θέλω ή μάλλον… δεν το ήθελα μέχρι σήμερα!

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκονται

σε εξέλιξη οι πασαρέλες για την επόμενη άνοιξη, την άνοιξη του 2018 στη Νεα Υόρκη και εκεί η Pat McGrath έκανε τα μαγικά της στην πασαρέλα της Anna Sui δημιουργώντας ίσως το πιο κομψό, κολακευτικό και όμορφο glitter look sta μάτια των μοντέλων. Να δες…

Όπως θα παρατήρησες, τα μάτια τους έχουν μια γραμμή από glitter η οποία ξεκινά από το φρύδι και φτάνει κάθετα ως και το κάτω βλέφαρο. Πανέμορφο και interactive! Κάθε φορά που τα μοντέλα ανοιγόκλειναν τα μάτια τους υπήρχε μια λαμπερή έκπληξη και κάπως έτσι με κέρδισε (και θα κερδίσει και εσένα) αυτό το glitter look. Πως το έκανε; Έμαθα!

Η Pat χρησιμοποίησε την Eight Hour Cream της Elizabeth Arden σαν βάση και αντί για κόλλα (που συνήθως χρησιμοποιείται με το glitter) στα βλέφαρα των μοντέλων ώστε να κολλήσουν οι λαμπερές νιφάδες.

Και το glitter που επέλεξε, αυτό το κομψό, φίνο και πολύ λεπτό glitter δεν είναι άλλο από το Inglot Body Sparkle στην απόχρωση Silver και gold.

Προσέθεσε λίγη λάμψη και στις γωνίες των ματιών των μοντέλων κατ᾽εκτίμηση και άφησε το υπόλοιπο πρόσωπο γυμνό… όπως πρέπει να γίνεται πάντα όταν χρησιμοποιούμε ένα τόσο έντονο προϊόν όσο το glitter. Tι να λέμε όμως, αν δεν μου άλλαζε γνώμη για το glitter η Pat McGrath τότε δεν θα το έκανε κανείς και παρ όλο που το περσινό look με τα glitter xείλη το μίσησα (Pat με είχες πληγώσει) φέτος σίγουρα θα δοκιμάσω το glitter στα μάτια πολύ πριν την άνοιξη…

Διάβασε ακόμα:

Σταμάτα ό, τι κάνεις, αυτές είναι οι 10 καινούργιες μάσκαρα που πρέπει να γνωρίζεις!

H Kim Kardashian έκανε μια τεράστια αλλαγή και δεν το κατάλαβε κανείς!

Μαλλιά πάνω ή κάτω; Μπορείς να κάνεις και τα δύο!

Keywords
Τυχαία Θέματα