Μητέρα Σπαλιάρα: «Μία μάνα μόνο του έχει απομείνει, ας είναι ζωντανή…»

H μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα, Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη στο Down Town και μίλησε για τον γιο της και τη συμμετοχή του στο Survivor.

Σχετικά με το αν ξέρει το μοντέλο και παρουσιαστής ξέρει να επιβιώνει κάτω από δύσκολες συνθήκες, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ναι, είναι survivor ο Γιάννης μου. Αλλά ως

μάνα στεναχωριέμαι και αγχώνομαι που δεν τρώει, αν θα πάει καλά στα αθλήματα, που ήταν προτεινόμενος. Με απασχολεί και ο τραυματισμός του, αν είναι καλά εκεί μέσα, αν στενοχωριέται με κάτι. Έχω πολλά στο μυαλό μου!».

Τρώει την ώρα που ο Γιάννης αγωνίζεται για λίγο φαγητό στα αγωνίσματα του Survivor; «Τρώω άλλες ώρες, ποτέ όμως την ώρα που βλέπω τον Γιάννη στην τηλεόραση. Και τρώω για να γυρίσει ο Γιάννης και να με βρει δυνατή. Μία μάνα μόνο του έχει απομείνει, ας είναι ζωντανή. Έτσι ξαφνικά έφυγε και ο πατέρας του, το ξαφνικό με τρομάζει. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Ειδικά πριν από το Πάσχα- γιατί μετά θέλω να πιστεύω ότι τους έδωσαν λίγο αρνί και αβγά- θα μπορούσε να κάνει διαφήμιση κατά της νευρικής ανορεξίας. Εκείνο βέβαια που με ανησυχεί περισσότερο είναι το διάστρεμμα που έπαθε στην αρχή του παιχνιδιού. Βλέπω ότι τον ταλαιπωρεί ακόμα!»

The post Μητέρα Σπαλιάρα: «Μία μάνα μόνο του έχει απομείνει, ας είναι ζωντανή…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα