Μιμή Ντενίση: Απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου -«Λέει κάτι αρνητικό γιατί ξέρει ότι θα παίξει»

Στο πλατό του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1 βρέθηκε σήμερα (16/2) η Μιμή Ντενίση.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου σχετικά με τη «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει… Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ.

Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν την “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη», είχε πει μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η απάντηση της Μιμής Ντενίση στο «Πρω1νό»

«Είδα στα sites κάτι τρελά που γράφανε για νέα κόντρα. Εγώ, δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα. Εγώ, κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και θα τα ξαναπώ γιατί τα πιστεύω, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα. Δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι ότι στην Ελλάδα, όπως και παντού, αν πεις κάτι θετικό, δε θα πουλήσει στα site. Αν για παράδειγμα, πω εγώ “πολύ ωραία παράσταση ο τάδε” δε θα παίξει, αν πω “αυτή η ηθοποιός ήταν χάλια”, θα παίξει.

Αυτό κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Πιάνει τη Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό γιατί θα παίξει. Δε νομίζω να τον ενόχλησε αυτό που είπα, ότι η Σμύρνη θα μπορούσε να έχει προταθεί για Όσκαρ, απλά βρήκε μια ευκαιρία. Γιατί να τον ενοχλήσει; Εγώ θα το ξαναπώ…. Βέβαια, εγώ δεν είπα να πάρει Όσκαρ η Σμύρνη, είπα να πάει στα Όσκαρ σαν υποψήφια της Ελλάδας», ξεκαθάρισε.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν θέλει να μεσολαβήσει ώστε να τα βρουν. «Μα δε τα έχουμε χαλασμένα με τον Λάκη. Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω απλά, “γεια σου τι κάνεις”. Είχαμε βρεθεί και πήγαμε και φάγαμε και όλα. Μα μια δουλειά κάνει κι αυτός. Η σάτιρα στα αρνητικά στηρίζεται. Εγώ όμως, κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα να σου δώσω τίτλο.. Την κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια… Δε θέλω να διαφημίζομαι έτσι», του απάντησε η Μιμή Ντενίση.

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Τσουρός: Απαντά για τη μείωση μιας ώρας στο «Mega Καλημέρα»

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Οι τρεις βασικοί χαρακτήρες που αποχωρούν από τη σειρά του Alpha

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός 

Keywords
Τυχαία Θέματα