Μίλτος Τεντόγλου: Ο λόγος που δεν χαιρέτησε τον Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο

Ο Μίλτος Τεντόγλου το βράδυ της Πέμπτης (24/8) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης.

Μετά τη νίκη του στον αγώνα, ο αθλητής επέστρεψε στο ξενοδοχείο του και εκεί τον περίμεναν συγγενικά του πρόσωπα και μέλη της εθνικής ομάδας.

Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media, ο Μίλτος Τεντόγλου φαίνεται να πλησιάζει τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτεί και παρακάμπτει να δώσει το χέρι το στον Α’ ειδικό γραμματέα

του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, ο οποίος τον πλησιάζει για τον συγχαρεί.

Η εξήγηση του Μίλτου Τεντόγλου για τον Παναγιώτη Δημάκο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Μέσω ενός βίντεο που κοινοποιήθηκε στους λογαριασμούς του ΣΕΓΑΣ στα social media, ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε την απάντηση του για το εν λόγω σκηνικό, το οποίο σχολιάστηκε στα social media.

«Παιδιά, χθες αυτό που έγινε, που δεν χαιρέτησα τον κύριο Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου έναν χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα να του δώσω την χαρά να τον χαιρετήσω πρώτο. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ασφαλώς ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Διαβάστε επίσης:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Εκπλήρωσα ένα όνειρο ζωής μετά από 30 χρόνια» -Φωτογραφίες

Απόστολος Ρουβάς: Ποζάρει μαζί με την εγκυμονούσα σύντροφό του στην Άρτα -Οι φωτογραφίες από την εκδρομή τους

Λένα Μαντά: Παντρεύτηκε η κόρη της, Μαρία -(Φωτογραφίες-Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα