Μίλτος Καμπουρίδης: «Τον Σάκη και την Χριστίνα νομίζω ότι τους κόλλησα εγώ»

Ο Μίλτος Καμπουρίδης το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε απομόνωση αντιμετωπίζοντας τον κορονοϊό. Η ίδιος έλαβε μετά από 24 μέρες σε καραντίνα, 14 εκ των οποίων με συμπτώματα, τα νέα αποτελέσματα που έδειξαν ότι πλέον είναι αρνητικός στον ιό.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για την περιπέτεια

αυτή..

«Μάλλον κόλλησα τον ιό στον Λονδίνο. Τα πρώτα συμπτώματα ήρθαν την καθαρά Δευτέρα. Μετά το οικογενειακό ταξίδι που κάναμε ήρθαν τα πρώτα δέκατα. Για 14 μέρες είχα κάθε πρωί 37 πυρετό και το βράδυ ανέβαινε μέχρι 39, σε συνδυασμό με πονοκέφαλο, πόνο πίσω από τα μάτια, αδυναμία, βήχα και χάσιμο της όρεξης για φαγητό. Από τις 14 μέρες που είχε πυρετό, τις 10 ανέβαινε ψηλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «το πέρασα όλο στο σπίτι γιατί δεν είχα προβλήματα αναπνοής, δύσπνοια και οτιδήποτε άλλο… Τα δύο μικρά παιδιά μας κόλλησαν, η σύζυγός μου και η μεγάλη μας κόρη δεν κόλλησαν. Δεν ισχύει ότι όλοι κολλάνε… Έκανα δύο τεστ και το πρώτο βγήκε αρνητικό. Το δεύτερο ήταν θετικό. Όταν έμαθα τι έχω ανακουφίστηκα γιατί πολλές μέρες δεν ήξερα τι είχα».

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι πιστεύει πως «τον Σάκη και την Χριστίνα νομίζω ότι τους κόλλησα εγώ, δυστυχώς. Τους είδα μετά το ταξίδι», ενώ στην συνέχεια επεσήμανε πως «πλέον δεν έχω συμπτώματα εδώ και 11 μέρες. Έκανα το τεστ και είμαι αρνητικός. Νιώθω πάρα πολύ καλά. Το ίδιο και τα παιδιά μου και ο Σάκης με την Χριστίνα και ο άλλος ο φίλος μου που τον κόλλησα».

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Έκαναν ξανά τεστ για τον κορονοιό – Δείτε τα αποτελέσματα και την τρυφερή φώτο που ανέβασαν!

Συγκινεί η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Μου πήρε πολλές μέρες να “χωνέψω” αυτό που συμβαίνει»

Γιώργος Τσαλίκης: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε το τεστ για τον κορονοϊό μετά το ταξίδι του στην Αμερική!

Keywords
Τυχαία Θέματα