Μικρά Μυστικά Διακόσμησης που θα Μεταμορφώσουν τον Χώρο σας

Το παιχνίδι της διακόσμησης έχει άπειρες δυνατότητες και παρά τα όσα νομίζετε δεν απαιτεί (πάντα) κόπο αλλά (κυρίως) τρόπο. Μερικές απλές συμβουλές θα σας βάλουν στον σωστό δρόμο.

Σπάστε τα κλισέ Στη διακόσμηση δεν είναι απαραίτητο να εξηγείτε το καθετί. Δεν χρειάζεται, για παράδειγμα, να γεμίσετε το σπίτι χρωματιστά λαμπάκια για να δείξετε πόσο ρομαντικοί είστε.

Μερικές φορές είναι πιο ελκυστικό αυτό που υπαινίσσεται μια εικόνα από το να δηλώνετε με σαφήνεια αυτό που θέλετε να πείτε. Το αποτέλεσμα αυτό είναι διαχρονικό, διότι κάθε τόσο μπορείτε να το εμπλουτίζετε με νέα

στοιχεία – συνεπώς δεν γίνεται βαρετό και παραμένει ανάλαφρο.

Χαράξτε στρατηγική Πρέπει να διαλέγετε τα έπιπλα με στρατηγικό τρόπο. Ακόμα και το πιο μικρό δωμάτιο θα εκπλαγείτε πόσο εργονομικό μπορεί να γίνει με τις σωστές αγορές και τη σωστή διαρρύθμιση, π.χ. ένα υποπόδιο που επιμηκύνει τον καναπέ σας, προσφέρει κάθισμα σε όποιο άλλο σημείο του δωματίου το χρειαστείτε, λειτουργεί ως coffee table, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο.

Χείρα βοηθείας Επιλέγετε κομμάτια που μεταφέρονται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο και εξυπηρετούν διαφορετικές χρήσεις, π.χ. τα παλαιού τύπου ζιγκόν τραπεζάκια δίπλα σε μια πολυθρόνα, τα οποία βγαίνουν όλα μαζί ή μόνα τους στη βεράντα όταν έχετε κόσμο.

Διακοσμητικές ανάσες Μην στριμώχνετε τα έπιπλα επάνω στους τοίχους. Αφήστε λίγο ελεύθερο χώρο γύρω τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:http://spirossoulis.com/

Πηγή:http://spirossoulis.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα