Μιχάλης Σεϊτής-Νίκος Κοκλώνης: Δεν φαντάζεστε ποιο ζώο τρώνε… ψητό στο Περού!

Η περιπλάνησή του Μr Travel στο Περού μαζί με τους καλεσμένους του, τα αδέλφια Μιχάλη και Γρηγόρη Σεϊτή έχει από όλα: Γνωρίζουν την παραδοσιακή τέχνη επεξεργασίας μαλλιού από αλπάκα, επισκέπτονται τις εντυπωσιακές αλυκές στην περιοχή Μάρας σε υψόμετρο 3.000μ. Δοκιμάζουν ασυνήθιστες τοπικές γεύσεις και ανακαλύπτουν πως ζουν οι ντόπιοι πάνω στα τεχνητά νησιά από καλάμια μέσα στη λίμνη Τιτικάκα. Στο Κούσκο, λίγο πριν φτάσουν στο Μάτσου Πίτσου, πίνουν έναν ιδιαίτερο χυμό-κοκτέιλ, που λέγεται “τσίτσα μοράδα” και φτιάχνεται

από τοπικό κόκκινο καλαμπόκι. Το επίσημο εορταστικό πιάτο της περιοχής είναι το ψητό ινδικό χοιρίδιο! Όμως ο Νίκος και οι καλεσμένοι του προτίμησαν το “λόμο σαλτάδο”, επίσης παραδοσιακό και νοστιμότατο.

Τίποτα σε αυτό το ταξίδι δεν είναι προβλέψιμο ή αναμενόμενο. Υπάρχουν μόνο ανατροπές και εκπλήξεις. Έκπληξη έκρυβε και το challenge που ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει για τους καλεσμένους του. Το παραδοσιακό παιχνίδι El Sapo αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητικό και χρειάστηκε από μηχανής θεός για την ολοκλήρωσή του! Και στη συνέχεια έρχονται οι αποκαλύψεις. Ο Μιχάλης Σεϊτής αναλύει γιατί ενώ έκανε δύο παγκόσμια ρεκόρ στους Ολυμπιακούς του Ρίο δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο, μιλά για τα σχέδια του για την Ολυμπιάδα του 2020 στο Τόκυο, μιλά για τα σχόλια που δέχτηκε όταν αποφάσισε να συμμετέχει στο Dancing with the Stars και για πρώτη φορά μοιράζεται τα δεδομένα της προσωπικής του ζωής. Σήμερα, στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel στο Open, στις 20.00.

Διαβάστε ακόμα: Throwback: Δες τη μάνατζερ του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, να ντύνεται νύφη (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα