Μιχάλης Λεβεντογιάννης: “Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις, αλλά το παλεύω”

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής του στο Τατουάζ, που προβάλλεται στον Alpha.

Ο γοητευτικός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Omikron και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις και τον έρωτα. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποκάλυψε πως προτιμάει τις σχέσεις, γι’ αυτό και προσπαθεί γι’ αυτές: “Μου αρέσει το να είμαι σε σχέσεις. Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου -αυτές ήταν και οι δύο μεγάλοι μου έρωτες – η πρώτη διήρκεσε πεντέμισι

χρόνια, η δεύτερη δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις, αλλά το παλεύω. Πάντα θα το παλεύω! Άλλες σε κάνουν καλύτερο, άλλες χειρότερο άνθρωπο. Προσπαθώ για το πρώτο”.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ποιος είναι ο λόγος που μπορεί να τον οδηγήσει στο να δώσει ένα τέλος σε μια σχέση: “Αν πιάσω πάντως τον εαυτό μου να χάνει τα όποια καλά του στοιχεία και αυτό να οφείλεται στο άτομο που έχω απέναντί μου, φεύγω. Το να κάνω τη δική μου οικογένεια, όχι, δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια – νομίζω πως δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη τού να μεγαλώσω ένα παιδί αυτή την περίοδο της ζωής μου”.

Διαβάστε ακόμη:

Παίκτρια του My Style Rocks περιμένει το πρώτο της παιδί!

Keywords
Τυχαία Θέματα