Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η πρώτη ανάρτηση ως υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου και από σήμερα εκτελεί επίσημα τα καθήκοντά του. «Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στην εφημερίδα «Espresso», λίγες ώρες μετά την υπουργοποίησή του.

Η τελετή της διαβεβαίωσης των νέων μελών του

Υπουργικού Συμβουλίου από τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 1/3 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Λίγη αργότερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram ως υφυπουργός Πολιτισμού, η οποία φυσικά ήταν σχετική με την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο τραγουδιστής – όπως κι όλοι μας – είναι συντετριμμένος από το δυστύχημα που σημειώθηκε μετά τη σύγκρουση δύο τρένων και θέλησε να εκφράσει δημόσια τη συμπαράστασή του στις οικογένειές των θυμάτων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

«Είμαι συγκλονισμένος. Θλιβερή μέρα η σημερινή από την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. τραγωδια #τεμπη #σύγκρουση #τρενα», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τέμπη: «Ένα μεγάλο βάρος καταπλακώνει την ψυχή μου»

 Τέμπη – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι ευθύνες θα αποδοθούν, η Πολιτεία δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων»

 Τέμπη: Το βίντεο – «γροθιά στο στομάχι» από τη σύγκρουση των δύο τρένων

Keywords
Τυχαία Θέματα