Μια συλλογή μακιγιάζ αφιερωμένη στο Game of Thrones έρχεται για να σας ξετρελάνει

H τελευταία σεζόν του Game of Thrones έρχεται και οι φανατικοί θαυμαστές κάθονται στα καρφιά αφού θέλουν επιτέλους να δουν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, τη συνέχεια και κυρίως το τέλος της σειράς. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για θρύλο. Χρόνια είχε μια τηλεοπτική σειρά να κάνει τέτοιο πάταγο.

Και φυσικά μια τέτοια επιτυχία δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη. Να φανταστείτε ότι έγινε μέχρι και συλλογή μακιγιάζ! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Η Urban

Decay δημιούργησε και ετοιμάζεται να λανσάρει την Game of Thrones make up collection τον ερχόμενο Απρίλιο ταυτόχρονα σχεδόν με την έναρξη των νέων επεισοδίων της σειράς. Το brand μάλιστα φρόντισε να μας ενημερώσει ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες με το μακιγιάζ στην σελίδα του στο Instagram.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) στις 22 Φεβ, 2019 στις 6:00 πμ PST

Τα χείλη είναι έντονα ροζ και τα μάτια συγκλονιστικά με έντονες πράσινες αποχρώσεις και ένα cat eye look που παραπέμπει μεν στην ονειρική ατμόσφαιρα της σειράς αλλά είναι πιο αρτίστικο. Δεν γνωρίζουμε ακόμη όλα τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει η συλλογή εκτός από το κραγιόν και την παλέτα σκιών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) στις 22 Φεβ, 2019 στις 12:00 πμ PST

Η συσκευασία όπως καταλαβαίνετε θα έχει ως θέμα τη σειρά και θα είναι συλλεκτική. Αυτό σημαίνει πως αν είστε fan του GOT ή της Urban Decay θα πρέπει να την αποκτήσετε.

Η Urban Decay μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκπλήξεις και παράλληλα μας συντροφεύει χρόνια τώρα με τα ιδιαίτερα χρώματα και υφές που ακολουθούν πάντα τις τάσεις αλλά και τις μεγάλες αγάπες των καταναλωτριών. Γνωρίζει τις ανάγκες αλλά και τις εμμονές μας όχι μόνο όσο αφορά το μακιγιάζ αλλά και της υπόλοιπης ζωής μας. Ξέρει τους αγαπημένους μας ήρωες, καλλιτέχνες, ταινίες και σίγουρα τις σειρές. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που η ταλαντούχα ομάδα που κρύβεται πίσω από το brand δημιουργεί συλλογές όπως η συγκεκριμένη πιάνοντας τον σφυγμό.

Το σίγουρο είναι ότι η Urban Decay Game of Thrones make up collection θα κάνει θραύση όπως και η σειρά.

Διαβάστε ακόμη: Τα μυστικά των make up artists για σωστή εφαρμογή της σκιάς ματιών

Οι εμφανίσεις των stars την πρώτη φορά που προτάθηκαν για Oscar

Keywords
Τυχαία Θέματα