Μια πλεξούδα θα σας σώσει απόψε (video)

Τελικά έφτασε η Παραμονή κι εσείς από το πρωί είστε στα μαγαζιά για τα τελευταία ψώνια. Ξέρω, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που σήμερα δουλεύετε κανονικά και δεν έχετε χρόνο για τέτοια.

Είτε ανήκετε στην πρώτη κατηγορία είτε στη δεύτερη το πιθανότερο είναι να μην πήγατε τελικά στο κομμωτήριο. Μην σκάτε όμως, δεν κάνει μέρα που είναι. Υπάρχει λύση και το ξέρετε. Και φυσικά για άλλη μια φορά θα σας την δώσω εγώ.

Μια ωραιότατη πλεξούδα θα σας σώσει. Να φανταστείτε ότι δεν υπάρχει καν λόγος να λουστείτε. Μην σας πω δηλαδή ότι

θα είναι και καλύτερα γιατί τα φρεσκολουσμένα μαλλιά γλιστράνε με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το χτένισμα.

Όπως και να ‘χει εσείς θα είστε κούκλες σήμερα και μάλιστα με τέλειο χτένισμα.

Και δεν αναφέρομαι σε μια απλή πλεξούδα αλλά σε εκείνη που δημιουργεί ένα τέλειο στεφάνι σε σχήμα half updo. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά τσιμπιδάκια ένα ψαλίδι για μπούκλες. Πριν πλέξετε τα μαλλιά σας, με τον τρόπο που θα δείτε στο video που ακολουθεί, θα δημιουργήσετε χαλαρές μπούκλες στις άκρες τους. Δείχνουν τέλειες τόσο σε μακριά μαλλιά όσο και σε κοντύτερα. Πριν χρησιμοποιήσετε το σίδερο μην ξεχάσετε να απλώσετε ένα σπρέι ή μια κρέμα που προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα.

Και αφού τελειοποιήσετε το χτένισμα απλώστε μικρή ποσότητα σπρέι χτενίσματος ώστε να παραμείνει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης μπορείτε να στολίσετε το σημείο που ενώνονται οι πλεξούδες με ένα ωραίο αξεσουάρ όπως ένα λουλούδι ή έναν φιόγκο. Αν επιλέξτε το συγκεκριμένο look θα ήταν καλό να το συνδυάσετε με ένα ανοιχτό στους ώμους φόρεμα που θα το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να είστε ψύχραιμες, να έχετε σταθερό χέρι και καλή διάθεση. Καλή Πρωτοχρονιά!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Look: All Stars (@thelookallstars) στις 30 Δεκ, 2018 στις 5:58 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο make up trend που θα σας ξετρελάνει και μπορείτε να υιοθετήσετε απόψε κιόλας

Τα μολύβια φρυδιών που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Keywords
Τυχαία Θέματα