Μια από τις πιο γνωστές fashion bloggers στον κόσμο συγκλονίζει με την προσωπική της ιστορία

Η Jessica Stein είναι μια από τις πιο γνωστές fashion bloggers στον κόσμο και η ιστορία της μας έχει συγκλονίσει. Η Tuula Vintage, όπως ονομάζεται ο λογαριασμός της στο instagram με τους σχεδόν 3 εκατομμύρια followers, γέννησε πριν λίγους μήνες και πριν λίγο καιρό δημοσιοποίησε την ιστορία της που είναι πραγματικά ανατριχιαστική.

Η

όμορφη blogger και ο σύζυγός της, ξοδέψανε όλα τους τα χρήματα στο μωράκι τους και σε θεραπείες προκειμένου να το βοηθήσουν όπως μπορούν καθώς πάσχει από ένα απίστευτα σπάνιο νόσημα, γνωστό ως Mosaic Trisomy 2, Maternal Uni Parental Disomy 2. Οι γιατροί αποκάλυψαν στο ζευγάρι πως σε όλο τον κόσμο μόνο 2-3 άλλα μωράκια έχουν αυτό το σπάνιο νόσημα και στην ιστορία της ιατρικής έχουν καταγραφεί συνολικά 10-12 τέτοιες περιπτώσεις.

Η Jessica, που έγινε γνωστή στον κόσμο εξαιτίας του απίστευτου στιλ της, έγραψε ένα συγκινητικό post μέσα από το οποίο αναφέρει το πρόβλημα του μωρού της και συγκεκριμένα τονίζει πως η κάθε μέρα που ζει είναι ένα θαύμα. Παράλληλα, η Stein ζητάει τη βοήθεια του κόσμου καθώς πλέον έχει ξοδέψει όλα της τα χρήματα σε θεραπείες και παρακαλά τον κόσμο να συνεισφέρει όπως μπορεί. Το συγκινητικό της υπόθεσης είναι πως το ποσό που χρειαζόταν να μαζευτεί ήταν τα 100.000 δολάρια και ήδη έχουν συγκεντρωθεί 235.000 δολάρια.

Η Stein προσπαθεί να επικεντρωθεί πλέον στο μωρό της, ο λογαριασμός της στο instagram έχει γίνει σημείο αναφοράς της υγείας του μωρού της και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το κρατήσει στη ζωή και να βλέπει καθημερινά το χαμόγελο στο προσωπάκι του.

Δες φωτογραφίες από το instagram της τον τελευταίο καιρό, που είναι πραγματικά συγκλονιστικές!

Keywords
Τυχαία Θέματα