Μενεγάκη για Χανταμπάκη: «Οι άντρες δεν πρέπει να φέρονται έτσι» – βίντεο

Όπως είδαμε στο τρέιλερ του Survivor για το αποψινό επεισόδιο, ο Στέλιος Χανταμπάκης μπήκε στον ρόλο του Σάκη Τανιμανίδη και κρατώντας το πάνω μέρος ενός ροζ μπικίνι, ανακοίνωσε το όνομα που θα είναι υποψήφιο για αποχώρηση, στην… ψηφοφορία.

«Πρώτη ψήφος για σήμερα: Ειρήνη. Και το δέυτερο όνομα για σήμερα: Ειρήνη!», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.

Η

Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι στεναχωριέται να βλέπει την Ειρήνη Παπαδοπούλου απομονωμένη από την υπόλοιπη ομάδα. «Εγώ στεναχωρήθηκα παιδιά! Να είσαι σε ένα απομονωμένο μέρος, να είσαι όπως τα παιδάκια που δεν τα παίζουν, αυτό είναι πολύ στενάχωρο. Ήταν που ήταν μισή μερίδα όταν μπήκε μέσα στο παιχνίδι, έμεινε πιο μισή».

Όσο για την κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη, είπε: «Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα να τα κάνει ένα άντρας για μία κοπέλα. Δεν είναι ωραία! Δεν νιώθω καθόλου καλά να τα βλέπω… Οι άντρες δεν πρέπει να φέρονται έτσι κατά τη γνώμη μου! Ο άντρας πρέπει να στέκεται στο ύψος του και να μην μπαίνει σε τέτοια πράγματα».

The post Μενεγάκη για Χανταμπάκη: «Οι άντρες δεν πρέπει να φέρονται έτσι» – βίντεο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα