Μέμος Μπεγνής: «Το να είναι κάποιος gay δεν το επιλέγει, το έχει αποφασίσει η φύση γι’ αυτόν»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα το πρωί (24/9) ο Μέμος Μπεγνής!

Ο ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις παιδικές παραστάσεις που πραγματοποιεί, για τα ριάλιτι που προβάλλονται στην τηλεόταση, αλλά και για το gay φιλί που έδωσε σε σειρά της Κύπρου.

«Είναι δύσκολο το κοινό στις παιδικές παραστάσεις. Φέτος, στην παιδική παράσταση, με γιουχάρανε. Δεν ήξερα ούτε αβγό να βράζω, μετά έμαθα να μαγειρεύω πάρα πολύ καλά. Έχασα δέκα κιλά πριν μερικούς μήνες γιατί είχα παχύνει. Είμαι κάθετα κατά των ριάλιτι. Δεν πάνε πολύ καλά και πολύ χαίρομαι. Με έχουν καλέσει σε όλα τα ριάλιτι εκτός από το Survivor. Παντού», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Μέμος Μπεγνής εξομολογήθηκε πως «στο σίριαλ έδωσα το πρώτο gay φιλί στην Κύπρο. Ήταν ωραίο γιατί σαν κοινωνία πρέπει να ανοίξουμε τα μυαλά μας. Για το gay φιλί δεν έλαβα ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Γιατί να είναι δύσκολο το φιλί; Και πολύ ευχάριστο ήταν. Το να είναι κάποιος gay δεν το επιλέγει, το έχει αποφασίσει η φύση γι’ αυτόν».

Τέλος, για το αν είναι της οικογένειας, ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε πως «είμαι ορκισμένος εργένης, δεν είμαι για οικογένειες και παιδιά. Τα αγαπώ, αλλά σπίτι τους το βράδυ».

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Μακαλιάς: Όσα αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα για το πρόβλημα υγείας του και για την επιστροφή του στην εκπομπή

Γιώργος Παπαδάκης: «Ίσως αποχωρήσω το 2022 από την τηλεόραση»

Η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της συνέντευξη -Η αποχώρηση από τον Alpha, τα σχέδια που άλλαξαν και η επιστροφή στην τηλεόραση

Keywords
Τυχαία Θέματα