Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

Οι «Μέλισσες» ξεκίνησαν την καλοκαιρινή περιοδεία τους από το Θέατρο Πέτρας, όπου 15.000 κόσμου έδωσαν το «παρών» για να τις απολαύσουν επί σκηνής και να ζήσουν μια μοναδική βραδιά. Το δημοφιλές συγκρότημα, μετά τις επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις με τη Δέσποινα Βανδή, ευελπιστεί να συνεχίσει αυτή την πορεία και το καλοκαίρι.

Η κάμερα του «Happy Day» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας βρέθηκε στο backstage

και απέσπασε δηλώσεις από τα μέλη του συγκροτήματος. Αρχικά, οι «Μέλισσες» επιβεβαίωσαν πως από τη νέα σεζόν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα συνεργαστούν με τον Σάκη Ρουβά, ενώ αναφέρθηκαν και στο τέλος της συνεργασίας τους με τη Δέσποινα Βανδή.

«Θα συνεργαστούμε με τον μεγαλύτερο Έλληνα σταρ και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Θα είμαστε μαζί στο Έναστρον τον χειμώνα», ήταν τα πρώτα λόγια τους.

Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

Αναμφίβολα, υπήρξαν ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της φετινής σεζόν, συνεπώς η είδηση πως αυτή η συνεργασία ολοκληρώθηκε δημιούργησε μερικά ερωτηματικά. Ο Χρήστος Μάστορας, λοιπόν, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και ξεκαθάρισε τη θέση του.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Δέσποινα Βανδή. Δεν ήταν δική μας η απόφαση. Ήταν μια κοινή απόφαση να μην συνεχιστεί. Αυτό δεν έχει σημασία. Με τη Δέσποινα περάσαμε μία από τις πιο ωραίες χρονιές μας – νομίζω την καλύτερη χρονιά ως τώρα.

Όλοι κάνουν αλλαγές, όλοι θέλουν να γνωρίσουν καινούργια πράγματα και νομίζω μια συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι τα θέλει και ο ίδιος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες».

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηναΐς Νέγκα: Συγκινεί το μήνυμα για τον θάνατο του μπαμπά της – «Δεν του μοιάζω όσο θα ήθελα»

 Γιώργος Μαζωνάκης: Οι γονείς του τον καμάρωσαν στη συναυλία του – Φωτογραφίες

 Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ήμουν αυτοκαταστροφικό παιδί, κάνω 23 χρόνια ψυχανάλυση»

Keywords
Τυχαία Θέματα