Μελέτης Ηλίας: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με την σύζυγό του αλλά και γιατί τον απέρριψε την πρώτη φορά

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε για τη γνωριμία με την σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά αλλά και το bachelor που του ετοίμασαν οι φίλοι του πριν τον γάμο. «Ένα bachelor μοιάζει ιδανικό στον κινηματογράφο, ενώ στην πραγματικότητα είναι μεγάλο ξενέρωμα! Το δικό μου έγινε καθημερινή. Πήγαμε σε ένα καφέ και κάναμε ναργιλέδες, μετά για φαγητό, μετά σε κάτι

μπουζούκια της κακιάς ώρας… Δεν θυμάμαι και πολλά, αλλά νομίζω ότι καταλήξαμε σε στριπτιζάδικο! Ήμασταν τόσο κομμάτια που δεν βλέπαμε την ώρα να γυρίσουμε σπίτι», δήλωσε.

Με τη σύζυγό σου, Θέμιδα Βουτσινά, είστε μαζί δεκατρία χρόνια. Πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε το 2002 μέσω της Μαλαματένιας Γκότση, με την οποία πήγαμε μαζί στη δραματική σχολή και ήταν συμμαθήτρια στο σχολείο με τη Θέμιδα. Την είδα, μου άρεσε και τη φλέρταρα. Τότε είχε πει στην κοινή μας φίλη ότι είμαι «πέφτουλας». Μετά από τρία χρόνια την είδα ξανά και την προσέγγισα. Κάπως έτσι πείστηκε! Από τον πρώτο μήνα σχέσης αποφασίσαμε να συζήσουμε. Χωρίσαμε για ένα χρόνο. Όταν τα ξαναβρήκαμε, έμεινε έγκυος.

Πώς είναι να κρατάς τις ισορροπίες σε ένα γάμο, ειδικά όταν έρχεται ξαφνικά η δημοσιότητα;

Πρέπει να είσαι πολύ σταθερός σε αυτά που πιστεύεις για να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Η δημοσιότητα στην περίπτωσή μου ήρθε στα 35 και όχι στα 20, αλλά και πάλι άνθρωπος είσαι. Υπάρχουν στιγμές που λες «ξέφυγα». Βέβαια σε κρατάει στα πόδια σου το γεγονός ότι πια δεν είσαι μόνος σου. Ότι έχεις παιδιά και οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει τι λέει στα παιδιά της όταν γράφουν εξετάσεις – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα