Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνα για να με ελέγχει… Πνίγομαι!

Κορίτσια μέσα από αυτή τη στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Λέγομαι Εύη, είμαι 26 χρόνων και δε θα γράψω πολλά γιατί θα καταλάβετε αμέσως τί αντιμετωπίζω. Είτε είμαι στο

σπίτι, είτε ξέρει ότι πάω στους γονείς μου, είτε γνωρίζει ότι είμαι στη δουλειά, ο φίλος μου θα με πάρει κάθε μισή ώρα τηλέφωνο για να με ρωτήσει οτιδήποτε άσχετο. Το κάθε μισή ώρα που σας λέω, το εννοώ χωρίς υπερβολή. Πάντα κάτι βρίσκει να με ρωτήσει, κάτι που θυμήθηκε, κάτι που έμαθε. Το νιώθω ότι με παίρνει συνέχεια τηλέφωνα για να με ελέγχει. Βέβαια προκειμένου να γλιτώσω την γκρίνια, πάντα απαντώ, γιατί μία φορά έκανα το λάθος να μην το σηκώσω και είχαμε γκρίνιες. Με “πνίγει” όλο αυτό και δεν ξέρω τι να του πω για να το σταματήσει. Είναι και 30 χρονών άντρας και όσο το συνεχίζει τόσο ξενερώνω μαζί του.

Εύη μου, αν μη τι άλλο πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια για την ευρηματικότητα του. Αν μπορεί και βρίσκει κάθε μέρα και κάθε φορά, διαφορετική δικαιολογία όπως λες για να σου μιλήσει, τότε πραγματικά πρόκειται για έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη φαντασία. Ίσως να έχεις δίκιο πως όλο αυτό γίνεται γιατί “θέλει να σε ελέγχει”. Αν συμβαίνει αυτό τότε του έχει δημιουργηθεί κάποια ανασφάλεια στο παρελθόν του κάτι που πρέπει να λύσει μόνος του ή με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Ίσως από την άλλη, να μην υπάρχει η διάθεση αυτή έτσι όπως την ερμηνεύεις, αλλά η ανάγκη του να σε έχει κάθε στιγμή κοντά του. Αν είναι ένας άνθρωπος που πρώτη φορά για παράδειγμα ερωτεύεται, μπορεί να μην γνωρίζει πώς να το διαχειριστεί και να θεωρεί πως η τόση συχνή επικοινωνία θα ικανοποιεί και εσένα το ίδιο όπως και αυτόν. Εξήγησέ του τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά του, πες του για μία ημέρα να μην σου τηλεφωνήσει αυτός πρώτος αλλά εσύ, και κυρίως…αξιοποιήστε την υπέρμετρη φαντασία του πιο παραγωγικά!

Με εκτίμηση, Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα