Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξεσπά μετά την περιπέτεια υγείας -«Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε;»

Το μεσημέρι της Τρίτης (26/9), ο Μαυρίκιος Μαυρικίκου ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και αυτό είχε αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο θεατρικός παραγωγός και μουσικός, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δέχτηκε ευχές για γρήγορη ανάρρωση, όμως έλαβε και μερικά σχόλια μίσους που επηρέασαν την ψυχολογία του.

To ξέσπασμα
στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Σήμερα (27/9), ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα εν λόγω σχόλια, μη κρύβοντας την ενόχλησή του.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνει ένας άνθρωπος να παθαίνει κάτι και από κάτω να γράφουν “Άντε, να πεθάνει να ησυχάσουμε”. Τι είναι αυτά τα πράγματα, ρε παιδιά… δηλαδή για όνομα του Θεού…

Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορεί ένα άνθρωπος με τη γυναίκα του να είναι ευτυχισμένος; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Η on air αναφορά σε πρώην σύντροφο που την απάτησε -«Δεν το έψαξα και το έμαθα»

Δανάη Μπάρκα: Απαντά στον Mente Fuerte μετά το ξέσπασμα – «Bullying είναι όταν διαφωνείς με κάποιον;»

Fame Story: Αυτοί είναι οι καθηγητές του μουσικού talent show -Η μεγάλη έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα