Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο Γ. Μαυρίδης και η Κ. Καθάργια δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρη Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Breakfast@star» και μίλησαν για την εμπειρία τους στο «Asia Express». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε το όνομα του ζευγαριού που δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια.

«Να σας πω ότι εμείς ήμασταν μία εβδομάδα εκεί και κάναμε προετοιμασία για το παιχνίδι. Μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μπαίναμε στα δωμάτια, έμεινε ο ένας στον άλλον. Υπήρχε μια τριβή, που δεν θα βγει στο παιχνίδι γιατί δεν θα προβληθεί τι έγινε πριν

ξεκινήσει το “Asia Express”, που εκεί έγιναν όλα», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας το ζευγάρι που δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους: «Το χειρότερο που έγινε και μας έκανε να νιώσουμε πραγματικά άβολα και ήμουν έτοιμος να την πάρω και να φύγουμε. Είμαστε στη φωτογράφιση δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και μας λένε να χωριστούμε σε τετράδες. Εγώ πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη και τους ρώτησα, αν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας και κατάλαβα ότι δεν ήθελαν από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν… Όλοι είχαν μιλήσει, όμως, και καταλάβαμε ότι δεν μας ήθελε κανείς».

Ωστόσο, ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου δικαιολόγησε τη στάση τους, λέγοντας: «Μπορεί και εγώ να μην ήθελα αν ήμουν στη θέση τους. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι καθημερινά ήμασταν και σε άλλη εκπομπή σε σημείο που ξεπερνούσε τα όρια. Η παραγωγή μας είχε πει ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν να μπούνε στο παιχνίδι επειδή ήμασταν εμείς».

Διαβάστε ακόμα:

 Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»

 Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η πρώην συνεργάτιδα του ηθοποιού έχει e-mail που επιβεβαιώνει την απόλυσή της από την ΕΡΤ

 Καίτη Γαρμπή: Έστειλε εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα