Μαυρίκιος Μαυρικίου -Ιλάειρα Ζήση: Οι διάσημοι Έλληνες που έδωσαν το παρών στον αρραβώνα τους -Φωτογραφίες

Στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας αρραβωνιάστηκε χτες (19/2) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλάειρα Ζήση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι προετοιμαζόταν εδώ και πολύ καιρό για αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής του, καθώς ήθελε να είναι όλα παραμυθένια.

Στην πλατεία του χωρίου είχαν στηθεί από νωρίς το πρωί οι σούβλες με τα αρνιά που φαγώθηκαν στην δεξίωση, ενώ δεν έλειπε το τραγούδι και ο χορός από τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους (Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες από το γλέντι στην πλατεία του χωριού).

Το βράδυ, οι δυο τους έβαλαν τα καλά τους και βρέθηκαν

στον εντυπωσιακό χώρο που είχε προγραμματιστεί να γίνει η δεξίωση του αρραβώνα τους (Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες). Το παρών έδωσαν φυσικά οι οικογένειές τους και αρκετοί καλοί τους φίλοι από την εγχώρια showbiz.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι: Σπύρος Μπιμπίλας, Βάσια Παναγοπούλου, Τέτα Καμπουρέλη, Πέτρος Ξεκούκης, Γεωργία Ζώη, Γιώργος Κριμιζάκης, Θεόδωρος Τρανούλης, Γιώργος Κριμιζάκης, Μέρω Κεσεσιογου-Λέμη Κοντονή, Θεοδώρα Παπαϊωάννου και Δημήτρης Μουσακίτης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τέτα Καμπουρέλη, Σπύρος ΜπιμπίλαςΝταίζη Λεμπέση-Γιώργος Τσούκαλης-Βάσια Παναγοπούλου-Μαργαρίτα ΤσούκαληΓεωργία Ζώη-Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση-Βάσια Παναγοπούλου-Πέτρος ΞεκούκηςΣπύρος Μπιμπίλας-Ιλάειρα Ζήση-Μαυρίκιος Μαυρικίου-Τέτα ΚαμπουρέληΜαυρίκιος Μαυρικίου-Γιώργος Κριμιζάκης-Ιλάειρα Ζήση

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ασημίνα Χατζηανδρέου για Σπύρο Μαρτίκα: «Είναι καραγκιόζης, τίποτα παραπάνω»

Σταύρος Σβήγκος: «Πέρασα ανδρολοχεία, είχα πρηστεί, είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης»

Αρραβώνας Μαυρίκιου Μαυρικίου: Η άφιξη της Ιλάειρας, ο εντυπωσιακός χώρος και το τρυφερό φιλί

Keywords
Τυχαία Θέματα