Μάθε κάθε πότε πρέπει να ανανεώνεις το αντηλιακό σου

Δεν χρειάζεται να μακρηγορήσουμε πάλι για το αντηλιακό και το πόσο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ είναι κάθε φορά που εκτίθεσαι στον ήλιο. Τα ξέρεις πια και πλέον ξέρεις επίσης πόσο αντηλιακό πρέπει να φοράς στο πρόσωπό σου για να είσαι προστατευμένη. Ξέρεις όμως κάθε πότε πρέπει να το ανανεώνεις; Μην κοιτάζεις την οθόνη με γουρλωμένα μάτια! Νόμιζες πως θα το φορέσεις μία φορά και θα μείνεις προστατευμένη από το πρωί ως το βράδυ; Αν ναι κάνεις λάθος και διάβασε παρακάτω σε παρακαλούμε πολύ! Αν δεν το πίστευες αλλά δεν είσαι και σίγουρη κάθε πότε πρέπει να το ανανεώνεις τότε διάβασε κι εσύ παρακάτω!

Η

αποτελεσματικότητα του αντηλιακού σου επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Από την ποσότητα που θα φορέσεις (όπως είπαμε ήδη σε προηγούμενο tip) αλλά και από τις συνθήκες γενικά. Το πρόσωπό σου ιδρώνει το καλοκαιρι και τον χειμώνα εκκρίνει λιπαρότητα. Επίσης πιάνεις το πρόσωπο σου συχνά (αν και δεν πρέπει) και αν είσαι στην παραλία… βουτάς στο νερό! Αν και τα αντηλιακά όπως το Luxurious Sun Care Face Cream SPF 50 είναι ΠΟΛΥ ανθεκτικά σε όλα τα παραπάνω δεν είναι μαγικά!

Η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται όσο ιδρώνεις, γίνεσαι πιο λιπαρό, πιάνεις το πρόσωπό σου ή βουτάς και έτσι πρέπει να ανανεώνεις την εφαρμογή τους. Το κάθε πότε εξαρτάται… Στην παραλία πρέπει να το ανανεώνεις κάθε φορά που βουτάς και αν δεν βουτάς το κεφάλι σου, κάθε μία ώρα τουλάχιστον! Στην πόλη πρέπει να το ανανεώνεις κάθε δύο ώρες εκτός και αν ιδρώσεις πολύ ή αν σκουπίσεις το δέρμα σου στην οποία περίπτωση πρέπει να το κάνεις συχνότερα. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να έχεις το νου σου στο πρόσωπο και το αντηλιακό σου και να το ανανεώνεις πολύ συχνά αν θες να είσαι προστατευμένη. Και για να μην γκρινιάξεις σχετικά με το αντηλιακό, την πόλη και το μακιγιάζ σου… Μάθε πως το Luxurious Sun Care Face Cream SPF 50 της InterMed έχει την πιο ανάλαφρη υφή και η φόρμουλά του περιέχει την τεχνολογία shine control πράγμα που σημαίνει πως όχι μόνο δεν θα το νιώθεις όποτε το φοράς αλλά δεν θα επιβαρύνει και το δέρμα σου. Βάλτο στην τσάντα σου ΤΩΡΑ!

The post Μάθε κάθε πότε πρέπει να ανανεώνεις το αντηλιακό σου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα