Μάρθα Καραγιάννη: Σκόρπισαν την τέφρα της στην θάλασσα -Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα

Η Μάρθα Καραγιάννη «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κι όχι μόνο κόσμο. Η σπουδαία ηθοποιός «έσβησε» στο σπίτι της την Κυριακή 18/9 έχοντας στο πλευρό της τη φίλη της, Ντόρα Δούμα.

Το πρωί της Πέμπτης 22/9 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της, όπου φίλοι και συνεργάτες έδωσαν το παρών στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου

να πουν το τελευταίο «αντίο». Σήμερα 28/9, πραγματοποιήθηκε και η επιθυμία της να αποτεφρωθεί η σορός της και η τέφρα της να σκορπιστεί στη θάλασσα.

Την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη είχε παραλάβει ο πολύ καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας, ο οποίος πριν από λίγη ώρα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστή την σχετική είδηση.



«Επίλογος: Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου. Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

Διαβάστε ακόμα:

Λάουρα Νάργες: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο αγοράκι της μέσα από το μαιευτήριο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της για την επανεμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Βλάσσης Χολέβας για GNTM: «Αν το έκαναν στο παιδί μου, θα έμπαινα στο στούντιο και θα τα έσπαγα όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα