Μαρίτα Αγγελοπούλου: Η τελευταία ανάρτηση τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό της

Σοκ και θλίψη έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, καθώς η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας 25/7.

Η άτυχη γυναίκα «έσβησε» σε ηλικία 43 ετών, με τα αίτια του θανάτου της να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν πολύ γνωστή στο Αίγιο, μιας και διατηρούσε ένα μαγαζί στον χώρο της εστίασης, με την είδηση του θανάτου της να έχει στενοχωρήσει όλους όσοι τη γνώριζαν.

Η ίδια διέθετε το δικό της

προφίλ στο Facebook και σε καθημερινή βάση έκανε διάφορες αναρτήσεις. Η τελευταία ανάρτησή της ήταν τρεις ημέρες πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της, στις 22/7. Η Μαρίτα Αγγελοπούλου είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον αδερφό της, σημειώνοντας:

«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει, να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι). Αλλά αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: Θα τις φας.

Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα “πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας”. Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos. Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου».

Διαβάστε ακόμα:

 Christiano Ronaldo: Έκανε μπότοξ στα γεννητικά όργανα

 Συνελήφθη 62χρονος για τέσσερις απόπειρες εμπρησμού στο Αλιβέρι

 Τζούλια Αλεξανδράτου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί; Η ανακοίνωσή της

Keywords
Τυχαία Θέματα