Μαρίνα Τσιντικίδου: «Ήξερα από νωρίς ότι δεν με ενδιαφέρει η μητρότητα και βίωσα ρατσισμό γι’ αυτό»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το πώς είναι η ζωή της σήμερα, την απόφαση να μην αποκτήσει το δικό της παιδί, την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες ενώ αποκάλυψε το νέο επάγγελμά της.

Αρχικά, η Μαρίνα Τσιντικίδου ανέφερε για τη ζωή της: «Έχω αλλάξει εσωτερικά. Όταν ένας άνθρωπος δεν κάνει παιδιά, ακολουθεί άλλους ρυθμούς ζωής. Τα παιδιά μας γεμίζουν τη ζωή μας. Όταν δεν έχεις παιδιά, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βελτιώσεις τον εαυτό σου, γιατί έχεις πολύ χρόνο. Δεν αντέχεις κιόλας να μην το κάνεις, δεν περνάει

η ζωή αλλιώς. Πρέπει να κάνεις τις εσωτερικές σου αναζητήσεις, να φιλοσοφείς, να διαβάζεις, να παρατηρείς προκειμένου να προσαρμόζεσαι στην αλλαγή των δεκαετιών, η οποία είναι αμείλικτη και σκληρή για όλους».

Όσον αφορά στην απόφασή της να μην γίνει μητέρα, η ίδια εξήγησε: «Την πόρτα στα παιδιά πλέον την έχω κλείσει λόγω ηλικίας. Αλλά δεν υπήρχε ποτέ στη ζωή μου ούτε καν η προοπτική να κάνω παιδιά. Ήξερα από νωρίς ότι δεν με ενδιαφέρει η μητρότητα. Θεωρώ ότι είναι τίμιο. Ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδί είναι ότι το θεωρώ το κορυφαίο έργο ενός ανθρώπου. Δε υπολόγιζα ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό. Ένιωσα αδιακρισία και ρατσισμό από το περιβάλλον που δεν έκανα παιδί. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για να μεγαλώσουν ένα παιδί».

Αναφερόμενη στην περίοδο που ασχολούνταν με το modeling ανέφερε:«Ήμουν πολύ χαϊδεμένη από το περιβάλλον. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι είμαι κάτι ξεχωριστό, αλλά απολάμβανα αυτό που συνέβαινε. Κάποια στιγμή αυτή η λάμψη μου δημιούργησε φοβίες, πανικούς και ψυχολογικά προβλήματα. Καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι καλά όταν ξυπνάς, από το πώς βλέπεις την προοπτική της ημέρας σου. Διάβαζα σχόλια για μένα και έκλαιγα. Αναρωτιόμουν γιατί με παρουσιάζουν έτσι και γιατί με αδικούν».

Τέλος, η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε για το νέο επάγγελμά της: «Η μόνη στιγμή που είμαι εντελώς καλά και δεν κάνω αρνητικές σκέψεις είναι όταν είμαι στη φύση και στα λουλούδια. Δεν είχα σκεφτεί ότι αυτά που έκανα με τη γιαγιά μου και περνούσα ωραία θα μπορούσα να τα κάνω επάγγελμα. Άρχισα να νιώθω ότι όταν είμαι στη φύση είναι σαν να κάνω μια πολύ γερή θεραπεία. Ασχολούμαι πλέον με την αρχιτεκτονική τοπίου. Είναι μελέτη και σχεδιασμός εξωτερικών χώρων».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μαρίνα Τσιντικίδου:

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατηγορούμενη παρακολουθούσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου από το 2019 – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Επίθεση με βιτριόλι: Η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξεσπά – «Είναι δειλή και απάνθρωπη»

Χρήστος Λούλης: Το σχόλιο του για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα