Μαρίνα Πατούλη: Αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του Γιώργου Πατούλη όταν του ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο J2US

Μια έκπληξη περίμενε εχθές τους τηλεθεατές που παρακολουθούν το J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης, θέλησε να προσθέσει κάτι νέο και φρέσμο μέσα στον διαγωνισμό και έτσι μπήκε άλλο ένα νέο μουσικό ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Στέλιο Διονυσίου και την Μαρίνα Πατούλη, που από δω και στο εξής θα βρίσκονται και θα διαγωνίζονται κανονικά στο μουσικό show του Alpha.

«Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση! Εγώ λοιπόν κάνω την επανεκκίνηση μου γιατί θα σας εκμυστηρευτώ,

σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί, ότι για μένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά και για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά μετά την εμφάνισή της επί σκηνής η Μαρίνα Πατούλη.

Μετά το τέλος του live, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

«Όπως μοιράστηκα τις καλές στιγμές της ζωής μου, ήταν μία εσωτερική μου ανάγκη να εκφράσω σήμερα αυθόρμητα ότι έκλεισε ένας κύκλος ζωής και ολοκληρώσαμε μία ζωή 35 ετών ως σύζυγοι», τόνισε η Μαρίνα Πατούλη.

Μάλιστα, αργότερα αποκάλυψε πως αντέδρασε o Γιώργος Πατούλης στην απόφασή της να πάρει μέρος στο μουσικό show του Alpha: «Μοιράστηκα μαζί του την απόφασή μου να συμμετέχω στο σόου. Ήταν θετικός σε όλο αυτό και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία».

Διαβάστε ακόμα:

Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία»

Μελίνα Μακρή: Μαθαίνει το φύλο του μωρού περιμένει on camera –Η αντίδρασή της

Λάουρα Νάργες: Μιλάει για την αποχώρησή της από το The Voice -«Υπήρχαν δυσκολίες, ήσασταν όλοι μάρτυρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα