Μαριάννα Καλέργη: «Στο Survivor δεν έδωσαν σημασία στο πρόβλημα υγείας μου!»

Η Μαριάννα Καλέργη έκλεψε τις εντυπώσεις στο Survivor, αλλά δεν κατάφερε να μείνει πολύ καθώς ήταν η πρώτη που αποχώρησε.

Η αθλήτρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γιώργο Μιχαλόπουλο για την εμπειρία της, αλλά και την ασθένεια που την ταλαιπώρησε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ εξέφρασε το παράπονο της από την παραγωγή του reality επιβίωσης.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Επιστρέφοντας από το «Survivor», θα έλεγες ότι ήταν περισσότερα αυτά που κέρδισες από εκείνα που έχασες ταξιδεύοντας στον

Άγιο Δομίνικο;

Σαφώς και ήταν περισσότερα με πρώτο απ’ όλα την αγάπη του κόσμου, που ομολογώ ότι δεν την περίμενα. Να φανταστείς ότι έχω μόλις πέντε ώρες που έχω επιστρέψει και ακόμα λαμβάνω μηνύματα για περαστικά.

Αρρώστησες φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο…

Αρρώστησα μέσα στο παιχνίδι και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας μου εξαιτίας της βροχής που έπεφτε ασταμάτητα τρεις μέρες. Μην ξεχνάς ότι κοιμόμουν σε ένα κούτσουρο και δεν βγήκε μία μέρα ήλιος να ζεστάνει το κοκαλάκι μου. Σήμερα μετράω 8 μέρες άρρωστη.

Έδειξαν αμέσως ενδιαφέρον;

Βεβαίως και ενδιαφέρθηκαν. Ήρθαν γιατροί και με πήγαν στο νοσοκομείο. Είχα γίνει άσπρη από το κρύο, ένιωθα ότι θα σπάσει η καρδιά μου.

Φοβήθηκες για τη ζωή σου;

Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, γιατί ήλπιζα ότι όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, θα υπάρχει ανθρωπιά και δεν θα με αφήσουν στο έλεος του Θεού. Ωστόσο, δεν έδωσαν πολλή σημασία στο πρόβλημα της υγείας μου, θεώρησαν ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό. Αν και τους έλεγα ότι στο παρελθόν έχω περάσει δύο φορές βρογχοπνευμονία, δεν με άκουσαν και χειροτέρεψε, αφού η υγρασία επηρεάζει αρνητικά τους πνεύμονες.

Η τηλεόραση έδειξε ή έκρυψε πλάνα που λειτούργησαν εις βάρος σου;

Δεν έχω δει όλα τα πλάνα, αλλά απ’ όσο έχω ενημερωθεί με ενόχλησε λίγο το γεγονός ότι δεν έπαιξαν κάποιες συνεντεύξεις μου από τις οποίες φαινόταν πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση της υγείας μου. Όμως αισθάνομαι ότι ο κόσμος έχει ένστικτο και έστω μέσα από αυτή την προβολή που είχα κατάλαβε τι άνθρωπος είμαι.

Ένιωσες «ριγμένη» από την παραγωγή;

Σίγουρα δεν ευνοήθηκα, αφού εξαιτίας της ασθένειάς μου δεν υπήρχα σε πολλά πλάνα.

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Απέρριψε πρωταγωνιστικό ρόλο που τελικά πήρε η Ζέτα Μακρυπούλια!

H νέα συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που «μάγεψε» τον Jamie Oliver!

Πάολα: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε όλοι το παραμύθι!»

The post Μαριάννα Καλέργη: «Στο Survivor δεν έδωσαν σημασία στο πρόβλημα υγείας μου!» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα