Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η δημόσια παράκληση λίγο πριν ξεκινήσει το «Survivor All Star» -Τι ζήτησε από τους χρήστες του Twitter;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το «Survivor All Star», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουρίου στον ΣΚΑΪ.

Μια από από τις παίκτριες που θα λάβουν μέρος στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης είναι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία συμμετείχε στο παιχνίδι το 2021.

Λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, η ίδια θέλησε να κάνει μία δημόσια παράκληση στα social media και συγκεκριμένα στους χρήστες του Twitter.

Συγκεκριμένα,

η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγραψε στο προφίλ της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Επίσης, αγαπητό μου Twitter, ξέρω πολλοί πως δεν με πολύ γουστάρετε για τους δικούς σας λόγους. Δεν με ενοχλεί… Απλά μία στενή παράκληση: ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε όλες τις οικογένειες! Τίποτε άλλο. Aπό κει και πέρα, κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε», έγραψε στο twitter η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Έλλη Κοκκίνου: Η απάντησή της, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν ανεβαίνει στη σκηνή του J2US με την Καίτη Γαρμπή

Σία Κοσιώνη: Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον γιο της, Δήμο -Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

Λάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή άλλαξαν όλα μετά το τρίμηνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα