Μαρία Σολωμού – Μάριος Αθασίου: Ο τρόπος που χειρίστηκαν το χωρισμό τους σε σχέση με το παιδί και ο λόγος που έφυγε εκείνη από το σπίτι

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Stories” με παρουσιάστρια την Δώρα Αναγνωστοπούλου και αναφέρθηκε  στα συναισθήματα που προκαλεί ο χωρισμός, αλλά και η συνεννόηση που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Μάριος Αθανασίου για την ανατροφή του παιδιού τους.

«Όταν χωρίζεις βιώνεις κάποιο πένθος, βιώνεις κάποια στεναχώρια, μια αλλαγή συνήθειας. Το πρώτο που σκέφτηκα όταν χωρίζαμε ήταν το πώς θα το πω στο παιδί που ήταν δύο χρονών, γιατί του είχε μεγάλη αδυναμία. Τη μέρα που μετακόμισε ο Μάριος, το βράδυ πήδηξε από το κρεβατάκι και ήρθε και ξάπλωσε στη θέση του πατέρα του. Έμεινα

ακούνητη, έκανα ότι κοιμάμαι, λέω τώρα τι είναι σωστό να κάνω; Δεν τον ζήτησε ποτέ αλλά ήρθε και ξάπλωσε στη θέση του. Ήρθε το Σαββατοκύριακο ο Μάριος, τον πήρε πήγαν βόλτα. Βρήκε ένα σπίτι και κοντά μας. Δεν αναρωτήθηκε ποτέ… Η παιδοψυχολόγος μου είπε “πρέπει να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις ακριβώς ότι έχετε χωρίσει”, αλλά εγώ δεν μπορούσα.

Παρ’ όλα αυτά, κάπως δεν χρειάστηκε… ήξερε. Κάποια στιγμή το παράπονό μου ήταν αν αυτό το παιδί θα πει μεγαλώνοντας “γιατί ο μπαμπάς μου ζει με τις αδελφές μου και δεν ζει μαζί μου”. Δεν ήθελα να του περάσει από το μυαλό. Και ο Μάριος τον ήθελε πολύ. Και είναι και τα τρία παιδιά μαζί. Έφυγα εγώ από το σπίτι για να μην αλλάξει ο Αλέξανδρος δωμάτιο και είπα στον Μάριο να ‘ρθει εκείνος και δεν είχα και κανένα πρόβλημα.

Επίσης, με τον Μάριο επειδή είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και δεν ταιριάξαμε ποτέ, έχουμε πάντα διαφορετικές απόψεις στο οτιδήποτε. Οπότε κάναμε το εξής… Όσο έμενε μαζί μου αποφάσιζα εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του αποφασίζει εκείνος. Μου λείπει πολύ ο Αλέξανδρος αλλά είναι ένα άλλο παιδί τώρα, είναι ένα μεγάλο παιδί”, ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση της μητέρας του για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα!

Έντουαρντ Στεργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3!

Γιώργος Χρανιώτης – Κατερίνα Διδασκάλου: Θυμήθηκαν την απίστευτη γνωριμία τους! Την φλέρταρε επίμονα θέλοντας να την «απαγάγει»!

Keywords
Τυχαία Θέματα