Μαρία Πρωτόπαππα: «Κινδύνευσα πολύ, ένιωσα ότι ήρθα αντιμέτωπη με τον θάνατο»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε σήμερα το πρωί (22/6) η Μαρία Πρωτόπαππα.

Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την υπόθεση του Κώστα Κωστόπουλου, τον ρόλο της στον «Σασμό», αλλά και για τη στιγμή που ένιωσε πως κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

Για τον Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος αποσύρθηκε από την σκηνοθεσία της σειράς, «Σασμός», η Μαρία Πρωτόπαππα δήλωσε ότι, «ο Κώστας Κωστόπουλος απομακρύνθηκε μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση για να εξυπηρετήσει & να προφυλάξει

τη δουλειά στο σύνολο της. Προ αποδείξεως δεν μου αρέσει η καταδίκη, είμαι όμως κατά της βίας και οποιασδήποτε παρενόχλησης, αλλά δεν μου αρέσουν και τα λαϊκά δικαστήρια. Περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει, και ελπίζω να μην ισχύουν οι κατηγορίες εναντίον του Κώστα Κωστόπουλου. Δεν έχω τηλεόραση από τη στιγμή που έσκασε η κρίση στην Ελλάδα & ο αποκωδικοποιητής που μου χάρισε ένας φίλος δεν δούλεψε, “σημάδι» είπα”».

Για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, ανέφερε: «Το σκέφτηκα πριν πω ναι στη «Μαρίνα» του «Σασμού», γιατί ήταν καθημερινό και οι ταχύτητες είναι πολύ γρήγορες. Έκανα τον «Σασμό» για λόγους τεχνικούς και φυσικά οικονομικούς. Δεν ονειρεύομαι πράγματα για τη «Μαρίνα», ούτε ασχολούμαι μαζί της παραπάνω από αυτό που κάνω, έχει τη δίκη της διαδρομή. Δεν ταυτίζομαι με τη «Μαρίνα», δε νοιάζομαι για το μέλλον της, παίρνω το υλικό και προσπαθώ να φτιάξω έναν άνθρωπο που θα τον πιστέψω».

Όσο για τη στιγμή που ένιωθε ότι θα χάσει τη ζωή της, εξομολoγήθηκε: «Ένιωσα ότι είχα έρθει αντιμέτωπη με το θάνατο κάποια στιγμή στη ζωή μου, ένιωσα ότι κινδύνευσα πάρα πολύ, δεν έπαθα όμως ατύχημα. Κινδύνευσα πάρα πολύ σε μία συνθήκη, στην οποία δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα λυθεί εκείνο το πρόβλημα, αλλά τελικά ήμουν τυχερή και λύθηκε. Ήταν μία άτυχη στιγμή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα, ένιωσα μέσα μου ότι θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου τόσο εύκολα, γρήγορα & απλά».

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά ο Κώστας Κοκκινάκης: «Αν δεν σου αρέσει φύγε, δεν θα ρωτήσω την άποψή σου με ποιον θα είμαι εγώ»

Survivor Spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει απόψε την τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας

Μελίνα Μακρή: Οι φοβίες μετά τη γέννηση του γιου της και οι προετοιμασίες για τη βάφτισή του

Keywords
Τυχαία Θέματα