Μαρία Μενούνος: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της!

Σε πελάγη ατέλειωτης ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους μήνες η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, καθώς θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών, το ζευγάρι θα κάνει πραγματικότητα την πιο βαθιά επιθυμία του μέσω παρένθετης μητέρας και ανυπομονεί.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η Μαρία Μενούνος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πως σήμερα Δευτέρα 24/4 θα ανακοινώσουν το φύλο του μωρού που περιμένουν. Ωστόσο, τους ζήτησε να μαντέψουν τι πιστεύουν ότι θα είναι, με τους περισσότερους να γράφουν αγόρι.

Η Μαρία Μενούνος

είχε κάνει πρόσφατα μια εμφάνιση κατά την οποία φορούσε μπλε φόρεμα. Αρκετοί ήταν εκείνοι, λοιπόν, που το συνέδεσαν με το φύλο του μωρού της. Ωστόσο, έπεσαν έξω, καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει κορίτσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι περιμένουμε κοριτσάκι.Σκεφτόμαστε ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως ίσως δεν γνωρίζετε, αυτό ήταν ένα ταξίδι που κράτησε σχεδόν 10 χρόνια για εμάς. Nομίζω ότι βρήκαμε το τέλειο όνομα για το μωρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε στο People το χαρμόσυνο γεγονός: «Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας. Είναι ένα μοναχικό, επώδυνο μονοπάτι που μοιάζει ατελείωτο. Προσπάθησα τα πάντα για να μείνω έγκυος και τίποτε δεν λειτούργησε, παρά τις προσπάθειες που έκανα. Τώρα, σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών και χάρη της παρένθετης μητέρας (ο άγγελός μου) θα ευλογηθώ με το μωρό μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Τόνια Σωτηροπούλου: «Όταν ανέβασα φωτογραφίες από τον γάμο πήρα 10.000 followers»

 Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αυτές είναι οι πιθανές αντικαταστάτριες της Ελένης Κοκκίδου

 Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Πρώτη φορά θα το πω, της έγραψα γράμμα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα