Μαρία Μενούνος -Keven Undergaro: Το πρώτο ταξίδι με την νεογέννητη κόρη τους -Φωτογραφία

Μια από τις όμορφες και ξεχωριστές περιόδους της ζωής τους διανύουν η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας και θα πάρει τα Ελληνικά ονόματα Αθηνά – Αλεξάνδρα.

«Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Keven κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον λέγοντας, “Ω, Θεέ μου.” Ήταν

απλώς σκέτη χαρά», εξομολογήθηκε η Μαρία Μενούνος για τη γέννηση της κόρης στο περιοδικό US Weekly, όπου πραγματοποίησε και την πρώτη φωτογράφιση μαζί με τον εκλεκτό της καρδιά της και την μπέμπα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us Weekly (@usweekly)

To πρώτο ταξίδι του ζευγαριού με την νεογέννητη κόρη του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Οι δυο γονείς έχουν ξετρελαθεί με την λίγων εβδομάδων κόρη τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί της. Πρόσφατα,  η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός τους έκαναν το πρώτο τους ταξίδι με το μωράκι τους και η παρουσιάστρια έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, οι τρεις τους βρέθηκαν στο Beverly Hillis, όπου συνάντησαν τον πατέρα της Μαρίας Μενούνος.

«Η πρώτη μας εξόρμηση χωρίς να έχουμε ραντεβού με τον γιατρό! Πήραμε την Αθηνά στο Beverly Hills για να υποβάλλουμε την αίτηση διαβατηρίου της και να γευματίσουμε! Τόσο ωραία μέρα. Ο παππούς της είναι υπερκολλημένος πάνω της. Είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαρία Μενούνος.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Οι αποκαλύψεις που θα βγουν στο φως θα ανατρέψουν τα πάντα

Συγκινεί η Ελένη Φιλίνη: «Θυμάμαι που τον αγκάλιασα και πλάνταξα στο κλάμα»

Γιάννης Ζουγανέλης για την προσωπική ζωή της κόρης του, Ελεωνόρας: «Έχω αποδεχτεί τις επιλογές της»

Keywords
Τυχαία Θέματα