Μαρία Κορινθίου: Πρόωρο τέλος από το «Πρω1νό»;

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16/7), η Μαρία Κορινθίου δεν εμφανίστηκε στην αποφώνηση του «Πρω1νού», όπως συνηθίζεται, καθώς κάτι που συνέβη στο πλατό προκάλεσε την ενόχλησή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Open Weekend», η ηθοποιός εκνευρίστηκε καθώς ένα εμπορικό θέμα παρουσιάστηκε από άλλο πρόσωπο της εκπομπής, ενώ ήταν το παρουσιάσει εκείνη.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Παρασκευής, η κάμερα του Open και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν την Μαρία Κορινθίου και η ίδια ανέφερε ενοχλημένη πως έχει χάσει την

υπομονή της με την πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το “Πρω1νό”. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Πρόωρο τέλος από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1;

Το πρωί της Κυριακής (18/6), στην εκπομπή «Open Weekend» ειπώθηκε ότι η Μαρία Κορινθίου φέρεται να ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου  και ότι θα εμφανιστεί στο πλατό της πρωινής εκπομπής μόνο την ερχόμενη Τρίτη (20/6), καθώς πρέπει να παρουσιάσει ένα εμπορικό θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το on air μήνυμα για τον μπαμπά της -«Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να το καταλάβω»

Μιχάλης Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του -Τα ονόματα που πήραν οι δίδυμες κόρες του

Ορεστιάδα: Επιλοχίας του Στρατού κατηγορείται για βιασμό 19χρονου με νοητική στέρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα