Μαρία Κωνσταντάκη: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για την προσωπική ζωή της

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τα προσωπικά της. Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να μην μιλάει για αυτό το κομμάτι της ζωή της, μιας και θέλει να το προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, η Μαρία Κωνσταντάκη είπε στους παρουσιαστές πως δεν της αρέσει να μιλάει δημόσια για τη συναισθηματική κατάστασή της, καθώς προτιμά να γνωρίζουν τι συμβαίνει στη ζωή της μόνο τα πρόσωπα που τους αφορά. Συγκεκριμένα, απάντησε:

«Γενικά

δεν μου αρέσει να μιλάω για την συναισθηματική μου κατάσταση γιατί γενικά είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, παρόλο που δεν μου φαίνεται. Δηλαδή τα προσωπικά μου, τα ξέρουν πολύ λίγοι άνθρωποι, αυτούς που τους αφορούν, δηλαδή η μαμά μου, τον μπαμπά μου νομίζω πως δεν τον ενδιαφέρει πια, το έχει πάρει απόφαση, οι φίλοι μου αλλά αυτό που έχω αφήσει να υπονοηθεί σε άλλες συνεντεύξεις μου είναι ότι είμαι μόνη μου αλλά και να ήμουν με κάποιον πάλι θα ξέφευγα σαν το χέλι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Γκιώνης: Μετά τον ίδιο, απειλούν και τον σύντροφό του για τη ζωή του

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απούσα από το σημερινό «Κάτι Ξαναψήνεται» – Τι συνέβη;

 Αλέξανδρος Κοψιάλης: Τέλος από το giveaway για το σπίτι με τους Αντετοκούνμπο μετά το #cancel_kopsialis

Keywords
Τυχαία Θέματα