Μαρία Κίτσου-Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Είναι ζευγάρι και έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν παραδεχτεί αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι, όμως οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή -εκτός από την μικρή οθόνη…

Ο λόγος για τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, όπου σύμφωνα με δημοσίευσα της Real Life και της Σήλιας Αποστόλου, οι πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών» ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα, με τη σχέση τους να μετρά αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι δυο τους κράτησαν για αρκετό καιρό τη σχέση τους

σε φιλικό επίπεδο κατά την γνωριμία τους στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Τα πράγματα, όμως, στην πορεία άλλαξαν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήρθαν ακόμα πιο κοντά, με τον έναν να πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στο σπίτι του άλλου.

Όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για μια πολύ τρυφερή σχέση την οποία πλέον δεν κρύβουν. Είναι και οι δυο ερωτευμένοι και εκδηλωτικοί και χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονται χωρίς ωστόσο, να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Real Life, το ζευγάρι ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα:

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Σοφία Μαριόλα: «Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή»

Αιμίλιος Χειλάκης: Απαντά για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με όσα δήλωσε για τον Λιγνάδη -«Άστους να τρώγονται με τις σάρκες τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα